Haberler

Esnaf Türk Lirasına Sahip Çıkıyor

Suşehri ilçesinde bazı esnaflar, döviz bozdurarak makbuzlarını getiren vatandaşlara çeşitli hizmetler vererek Türk lirasına sahip çıkıyor.

Suşehri ilçesinde bazı esnaflar, döviz bozdurarak makbuzlarını getiren vatandaşlara çeşitli hizmetler vererek Türk lirasına sahip çıkıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşlar ve esnafın desteği artarak devam ediyor.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü sağlayacak konularda her zaman devletin yanında olduklarını ifade eden MHP İlçe Başkanı Ahmet Turan Çalışır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 500 dolar bozduran vatandaşa, şarküteri dükkanında yüzde 25 indirim uyguladıklarını söyledi.

Kuyumcu Selim Yazıcı ise vatandaşların dolarlarını satış fiyatından bozduklarını belirterek, "Bu vatan için elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekiyor. Altına çevirmek isteyenlere de gerekli indirimi yapıyoruz. Dolar satışı yapmıyoruz." dedi.

İlçede pastahane işleten Bayram Gün de dolar bozdurarak makbuzunu getirenlere ücretsiz kahvaltı verdiklerini dile getirdi.

Lokantacı Hulusi Şahinduran ise 200 dolar bozduran vatandaşlara ücretsiz yemek verdiklerini, tüm esnafları bu kampanyaya desteğe beklediklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Suşehri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title