Haberler

Esnaf, Tabancayla İntihar Etti

DENİZLİ'nin Çivril İlçesi'nde, evli ve 1 çocuk babası esnaf 29 yaşındaki Okan Yavuz, evinde başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi.

DENİZLİ'nin Çivril İlçesi'nde, evli ve 1 çocuk babası esnaf 29 yaşındaki Okan Yavuz, evinde başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi.

Olay bu sabah, Çivril'in Haydan Mahallesi'nde meydana geldi. Güneş enerjisi ve kalorifer tesisatı satışı yapan Okan Yavuz, evinde ruhsatsız tabancayla başına ateş etti. Silah sesi üzerine odaya koşan eşi, Okan Yavuz'u yerde kanlar içinde buldu. Haber verilmesiyle eve ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Yavuz'un öldüğü belirlendi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Yavuz'un cesedi otopsi için Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yüklü miktarda borcunun bulunduğu öğrenilen Yavuz'un bu nedenle intihar ettiği sanılıyor. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Çivril Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title