Haberler

Esnaf, Kızlara Laf Atan Gençleri Tabureyle Dövdü

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Ofis semtinde 3 genç sokaktan geçen kızlara sözlü tacizde bulunup laf atınca esnafın tepkisi sert oldu.

Diyarbakır'ın Ofis semtinde 3 genç sokaktan geçen kızlara sözlü tacizde bulunup laf attı. Tacize tanık olan iki esnaf, gençleri uyardı.

BIÇAK ÇEKEN GENÇLERİ TABURELERLE DÖVDÜLER

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Gençlerin bıçak çekmesi üzerine iki esnaf, oturdukları taburelerle gençleri dövdü.

VATANDAŞ ARAYA GİRDİ, POLİS GELMEDİ

Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kavga güçlükle önlendi. Olay sırasında ve sonrasında hiçbir polis ekibinin gelmemesi dikkat çekti. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyarbakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (143)

NBCmobilWeb@haberler.com:

CHP SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERORİST DİYEMEDİ....HDP ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DİYEMİYOR...VE BU İKİ PARTİ ERMENİLER İÇİN SAYGI DURUŞUNA AYAĞA KALKIYOR... BUNLARA OY DEĞİL SELAM BİLE VERME KARDEŞİM.. GÜNAHA GİRME..VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN, ŞEHİTLER İÇİN OYLAR MHP yada AKP ye İNŞALLAH.....

63
32
yanıtYanıtla
MHP'li Adalı ReisMobil-IOS:

Hacı böyle konularda Hassasım ordan Gecen Benim veya sizin bacınızda olabilirdi Helal olsun o esnafa elleriniz dert görmesin kardeşim

89
0
yanıtYanıtla
Vatansevgisi Mobil-IOS:

Diyarbakırlı KÜRT kardeşler aynı tepkiyi kürtlüğün arkasına gizlenmiş ermeni HDP li çakallarada gösterin.

44
22
yanıtYanıtla
veritate:

Esnafı destekleyenler ne kadar fazla; linç kültürü beyinlere işlemiş; bu destekleyenler hiç genç olmamış hiç gözleri harama bakmamıştır(!) Kendi kendine yalan söyleyen bir halk.

13
51
yanıtYanıtla
Yunus TANRIVERDİ (04)Mobil-IOS:

Ohaa be el alemin namus bekçiliği yapan esnaflara bak bu işsizlikte başka iş bulamadılar ??

4
57
yanıtYanıtla
Gurbetde bir ülkücüMobil-IOS:

Peki bayrak ve vatanda namus degilmi Diyarbakırlı kardeşlerimizden bayrağımıza ve vatanımıza göz diken ermeni bozmasi pkkli hainlerede ayni tepkiyi bekleriz. unutmayalimki pkk kürt degil kürdün ve Türkün kardesligine göz dikmis Kürt kimligine gizlenmis ermenilerdir.

51
9
yanıtYanıtla
..mobilWeb@haberler.com:

Cook iyi yapmislar ellerine saglik helal olsun.

59
1
yanıtYanıtla
diyarmobilWeb@haberler.com:

Bizim doğururlar namusunu böle korur elleri dert görmesin herkes böyle olsa memlekette sapık kalmas

55
4
yanıtYanıtla
NevsehirliyimmobilWeb@haberler.com:

Helaliniz var ellerinize saglik keske böyle yapanlara herkes ayni harekaeti yapsa genede ellerinize saglik iki benim icin vursaydiniz gardaslarim

53
5
yanıtYanıtla
AbdullahMobil-IOS:

Helal olsun ellerine saglik

53
3
yanıtYanıtla
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title