Haberler

Eşlerinden Şiddet Gören 4 Kadının Yolu Otogarda Kesişti

Güncelleme:

Eşlerinden gördükleri şiddete daha fazla dayanamayınca yanlarına çocuklarını da alıp evlerini terk eden 4 kadının yolları, Adana Otogarı'nda kesişti.

Her biri başka bir şehirde yaşayan 4 kadın eşlerinden gördükleri şiddete daha fazla dayanamayınca yanlarına çocuklarını da alıp evlerini terk etti. Yolları Adana Otogarı'nda kesişen 4 kadın, polis noktasına giderek kadın sığınma evine yerleşmek istediklerini bildirdi. Kadınlar ile çocukları, sığınma evine yerleştirildi.

4 KADIN EŞLERİNDEN GÖRDÜKLERİ ŞİDDETE DAYANAMAYIP KAÇTILAR

Biri Bolu, diğeri Konya'da, ikisi de Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan ve evli olan 4 kadın, eşlerinden gördükleri şiddet ve baskıya daha fazla dayanamadı. Birkaç parça eşya ile yanlarına çocuklarını da alan kadınlar, birbirinden habersiz, yaşadıkları kentlerin otogarına gidip, ilk kalkan otobüsten bilet alarak yola çıktı. Tesadüf eseri geldikleri otogarda polis noktasına giden kadınlar, eşleri ile onun yakınlarından gördükleri şiddete dayanamadıkları için evlerini terk ettiklerini, sığınma evine yerleşmek istediklerini bildirdi.

"ÜVEY OĞLUM TEHDİT EDİYOR"

İsimleri açıklanmayan kadınlardan biri eşinin üzerine kuma getirdiğini, diğeri ikinci evliliğini yaptığı eşi ile üvey oğlunun kendisini öldürmek istediğini ileri sürdü. 2 kadın da kocalarının şiddetinden kurtulmak için yuvalarını terk ettiklerini anlattı. İsmini açıklamayan 15 yaşındaki genç kız ise ailesinde yaşanan şiddet nedeniyle okula dahi gidemez hale geldiğini, bu yüzden annesiyle birlikte evlerini terk ettiğini söyledi.



Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine konu hakkında bilgi veren ve şefkatli bir tutum sergileyen polis, olumlu cevap alınmasının ardından kadın ve çocukları Adli Tıp Birimi'ne götürerek sağlık kontrolünden geçirdi. Burada DHA muhabirinin fotoğraf çktiğini gören kadınlardan biri "Sesimizi duyurun, şiddete hayır." diye bağırdı.

5 ÇOCUKLA BİRLİKTE SIĞINMAEVİNE YERLEŞTİRİLDİLER

Çocuklardan biri 15 yaşlarında kız olan 5 çocuk ile anneleri, işlemlerinin ardından Kadın Sığınmaevi'ne yerleştirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sığınma Evi'nde kısa süre konaklayacak olan 4 kadın ve çocuklarının hemen başka şehirlerdeki sığınma evlerine nakledilerek izlerinin ortadan kaldırılacağı, ihtiyaç doğarsa çocukların ayrı kurumlarda devlet korumasına alınabilecekleri belirtildi.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

VATANDASmobilWeb@haberler.com:

AVRUPADA SIGINMA VE GIZLI KALMA DURUMU OLANLARI KESINLIKLE NE GAZETEDE NE TV DE HIC BIR HABER GÖRÜNTÜ GÖREMEZSINIZ VE YASAK.TÜRKIYE DE YARDIM EDILMESI KORUNMASI GEREKEN LER GIZLENMESI GEREKENLER CARSAF CARSAF RESIMLERI CEKILIP HABER YAPIYORLAR YERLERINIDE BILDIRIYORLAR.TÜRKIYE DEKI BASINDA O KADAR BEYIN VAR NE YAPSINLAR YADA EMIRLERE GÖRE HABER YAPIYORLAR

0
0
yanıtYanıtla
VATANDASmobilWeb@haberler.com:

ISTE TIPIK TÜRKIYE GAZETECILIGI HABETCILIGI KADINLAR GIZLI KALMASI GEREKIRKEN RESIMLERI BELLI OLMAMASI LAZIM IKEN YERLERI GIZLI KALMASI GELIRKEN BASIN HERSEYLERINI ORTAYA DÖKÜP YAYINLIYOR KALDIKLARI ADRESI BILE VERIYORLAR YUH YANI YUH O KADARINA.KADIN SIGINMA YERLERI VE KISILER BASTAN SONA HERSEYI ILE GIZLI KALMALI.ISINIZE GELDIMI AVRUPA DIYORSUNUZ GIDIN BAKIN AVRUPADA SIGINAN KISILERIN YERLERINI ISIMLERINI RESIM CEKMEK HEPSI YASAK VE GIZLI TUTULUYOR KADIN SIGINMA EVLERIDE HEP GIZLI TUTULUYOR VE KORUNUYOR.TÜRKIYE DE HERSEY TERSI

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title