Haberler

Eskişehirspor'da Teknik Direktör Arayışları Sürüyor

Süper Lig'de en alt sırada yer alan ve haftalardır galibiyete hasret olan Eskişehirspor'da İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları sürüyor.

Süper Lig'de en alt sırada yer alan ve haftalardır galibiyete hasret olan Eskişehir spor'da İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları sürüyor. Kırmızı- siyahlı kulübün Mesut Bakkal ile görüşmeleri sürdürdüğü, Sergen Yalçın'a da teklif götürdüğü belirtildi.

Eskişehir spor yönetimi, karşılıklı olarak sözleşmeyi fesih ettikleri teknik direktör İsmail Kartal'a teşekkür etti. Yönetim yazılı açıklama yaparak Kartal için, "Başarılı ve karakterli bir spor adamı olan İsmail Kartal'a Eskişehirspor Kulübü'ne verdiği emek ve harcadığı mesai için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyoruz" dedi.

Açıklamada, ayrıca yeni teknik direktör arayışlarının sürdüğü belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Son dönemde yaşanan gelişmeler, yönetim kurulumuzun sportif başarı için bazı kararları alması gerekliliğini ortaya koymuştur. Halen görüşmelerin yürütüldüğü ve takımımızı hedeflerine taşıyacak olan teknik direktör adayları arasından tercihimiz kamuoyuyla paylaşılacaktır. Taraftarlarımızdan ve hemşerilerimizden tek beklentimiz, şu an olduğu gibi Es Es'e sahip çıkmaya ve desteklemeye devam etmeleridir. Kimsenin şüphesi olmasın ki, takımımız bu kötü günleri alınan kararlarla geride bırakarak hak ettiği yerlere, birlik ve beraberlik içinde gelecektir."

Eskişehirspor'da teknik direktör arayışları sürerken iddialara göre yönetim, ilk olarak eskiden de takımın başında olan Bülent Uygun'a teklif götürdü, ancak Uygun kabul etmedi. Bunun üzerine Mesut Bakkal ve Sergen Yalçın ile görüşmelere başlanıldı. Eskişehirspor'un eski futbolcusu da olan Sergen Yalçın, Eskişehirsporlu yöneticilere 'Teklifiniz için size kısa sürede geri döneceğim' dedi ancak henüz bir yanıt vermedi. Mesut Bakkal'la ise görüşmeler sürüyor. Eskişehirsporlu yöneticilerin kısa süre içerisinde Mesut Bakkal ya da Sergen Yalçın ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Kartal Eskişehirspor Sergen Yalçın Mesut Bakkal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title