Haberler

Eskişehirspor-Çaykur Rizespor Soyunma Odaları

Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-1 yenildikleri Çaykur Rizespor maçında yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerini belirtirken söyle konuştu: "Bayram günü taraftarımıza güzel bir maç izletip kazanmak istedik.

Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-1 yenildikleri Çaykur Rizespor maçında yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerini belirtirken söyle konuştu:

"Bayram günü taraftarımıza güzel bir maç izletip kazanmak istedik. Maça da çok iyi başladık. Direkten dönen topumuz, kalecinin pozisyon, Ömer ile vuramadığımız çok net bir pozisyona baktığımız zaman Gençlerbirliği maçının bir benzerini yaşadık maalesef. 55'inci dakikada kalemize gelen ilk top, kaleyi bulan ilk top maalesef yine Gençlerbirliği maçındaki gibi yine bir şans golüyle son buldu. Sonra tabi ki skoru değiştirmek için çabamız vardı. O arada tabi riskte aldık. Pozisyonda verdik ama skoru da dengeledik. Sonrasında 2'ye 1 bir pozisyonda çok net bir pozisyon hatası ile gol yedik. Şunu ortaya koymak lazım. Biz genç bir takımız. Yani özellikle defans hattında Kamil, Berkay, Birol ve Kaan'ın Süper Lig geçmişleri daha 10 maçı bulmadı. Dolayısıyla tabi ki zaman zaman defansta geride bu tür hataları yapıyoruz ama bu kadar iyi oynarken çok zor golü bulurken bu kadar kolay golü yemek hakikaten bizi üzüyor. Gençlerbirliği maçında bu maçta futbolun şanssız tarafına denk geliyoruz. Gençlerbirliği maçında uzaklaştırırken gol, burada dizi ile kontrol ederken gibi çok şanssız goller yedik. Ondan sonra oyunun dengesi değişiyor. Risk almaya başlıyorsun. Yani normal oyunundan uzaklaşıyorsun. Bugün ben tabi ki üzüldüm. Stada gelen taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyorduk. Olmadı. Taraftarlarımız bizden daha çok istedi. Onların bu kazanmamız isteğine cevap veremedik. Üzgünüz tabi ki ama bu takımdan kesinlikle umutsuz değilim. Öğreneceğimiz çok şey var. Bu geçiş döneminde inşallah yapılan bu hatalar bize daha az pahalıya mal olur ki bu genç kardeşlerimizin motivasyonu kendi gelişimleri açısından çok önemli. Devam edeceğiz, çalışacağız. Daha fazla çalışacağız. Bu hataları yapmamaya çalışacağız. Ön tarafta daha üretken olup daha kolay gol bulmanın çalışmalarını yapacağız. Gereksiz kartların bir takımı ne kadar etkilediğini de gördük. Bugün Funes'in olmaması bizi etkiledi. Daha iyi bir sonuç bekliyorduk, olmadı. İnşallah bundan sonraki maçlarda hatalarımızı azaltıp iyi şeyleri daha iyi yapıp, kolay golleri yemeden, tabi futbolun şansının bize yardım etmesini de bekleyeceğiz. Futbol adına çok saçma sapan goller yiyiyoruz. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ama takımımız çok iyi olacağına inanıyorum. Rizespor'u da galibiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum."

ÖZDİLEK: "OYUNCULARIMI KUTLUYORUM"

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek ise şöyle konuştu:

"Bence en büyük övgüyü oyuncularım hak ediyor. Hepsini yürekten tebrik ediyorum. Çok zor bir deplasmandan gerçekten ihtiyacımız olan bir galibiyetle dönüyoruz. Tabi bayram olması vesilesiyle de camiaya iyi bir bayram hediyesi olduğunu düşünüyorum. Özellikle geçtiğimiz hafta içeride Bursa'ya kaybetmemiz bizi psikolojik anlamda biraz daha sıkıntılı bir sürece itti. Bunun yansımasını ilk 30 dakika hissettiğimizi söyleyebilirim. Rakibin 2-3 tane çok net pozisyonu var. Kalecimiz Serkan güzel bir performans gösterdi. Onu da ayrıca tebrik etmemiz gerekir. 30'uncu dakikadan sonra var olduğumuzu hissettik ve oyuna dahil olduk. İkinci yarı başında golü bulmak bizi moral olarak biraz daha yukarıya taşıdı. Ondan sonraki süreçte Eskişehirspor'un biraz daha baskıyı arttıracağını düşünüyorduk ki öyle de oldu. Onların boşalttığı alanlara doğru zamanda ve doğru çıkışlar yaptık. Ama son finali yapamadık. Belki 1-0 dan 2-0'a taşıyabilirdik ama onu başaramadık. Fazla geri çekilmenin getirdiği psikolojik baskı golü yememize neden oldu. O arada oyuncu değişikliği yapmak istedik ama top dışarıya çıkmadı. Oyuncu değişikliğini yapamadık. Genel hatlarıyla bugün istediğimizi aldığımızı düşünüyorum. Eskişehir'de Eskişehirspor'a karşı oynamak kolay değil. Hele bu ortamda rakibin de çok ihtiyacı olduğu bir ortamda buradan galibiyetle gitmek bizim bundan sonraki sürece daha net bakmamıza neden oluyor. Evet sevineceğiz ama daha hiçbir şey yapmadık önümüzde çok uzun bir maraton var. Lig yeni başlıyor bizim için. Sadece bir maç kazandık bunu söyleyebilirim." - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title