Haberler

Eskişehir - 'Tüp Bebekler' Buluştu

'Tüp bebekler' buluştu ESKİŞEHİR Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Prof.Dr. Hikmet Hassa Üreme Sağlığı Merkezi'nde tüp bebek uygulamasıyla dünyaya gelen çocuklar biraraya geldi.

'Tüp bebekler' buluştu

ESKİŞEHİR Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Prof.Dr. Hikmet Hassa Üreme Sağlığı Merkezi'nde tüp bebek uygulamasıyla dünyaya gelen çocuklar biraraya geldi.

ESOGÜ Meşelik Kümpüsü'ndeki Prof.Dr.Necla Özdemir Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen tüp bebeklerin buluşma etkinliğine Rektör Prof.Dr.Hasan Gönen, Üreme Sağlığı Merkezi Kurucu Başkanı Prof.Dr. Hikmet Hassa, tüp bebek uygulaması sonucunda dünyaya gelen çeşitli yaşlardaki 30'a yakın çocuk ile aileleri katıldı.

ESOGÜ Rektörü Prof.Dr.Hasan Gönen, üreme sağlığı merkezlerinin Türkiye'deki en modern koşullara sahip merkezlerden biri olduğunu söyledi. Rektör Gönen merkezle ilgili şu bilgileri verdi: "Merkezimizde kısırlık tetkik ve tedavileri ile yardımla üreme teknikleri yani tüp bebek uygulamaları çerçevesinde klasik tüp bebek ve mikro enjeksiyon uygulamaları yapılmakta olup, gerekli durumlarda ise fazla sayıda elde olunan embriyolar dondurularak, saklama işlemleri gerçekleştirilmektedir. Merkez Türkiye'deki tıp fakülteleri içinde yedinci olarak açılmış bir kuruluştur. Tüp bebek merkezi bugünkü olanakları ile yalnız bölgede değil Türkiye'de en modern koşullara sahip merkezlerden biri olarak hizmet vermektedir. Bugün için yüzlerce çocuğun gerek Eskişehir gerekse çevre illere kazandırdığı ve onların aileleri ile yaşanan büyük mutluluğu bu tür toplantılarla paylaşmaya devam edeceğiz."

Konuşmaların ardından Prof.Dr. Hikmet Hassa Üreme Sağlığı Merkezi'ndeki uygulamalar neticesinde dünyaya gelen ilk bebek ile ikiz ve üçüz çocukların annelerine birer plaket verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Osmangazi Hassa Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title