Haberler

Eskişehir'in İndirim Festivalinde

Güncelleme:

NeoFest İndirim Festivalinde daha birçok sürpriz etkinlik gerçekleşecek.

Sinan Akçıl ve Volga Tamöz Konseri 2 Eylül'de NeoPlus'ta

Eskişehir'in İndirim Festivali NeoFest, 30 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında indirimler, açık arttırma, defileler, konserler, animasyonlar ve eğlencelerle sizlerle birlikte olacak.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve NeoPlus AVM işbirliği ile dört gün sürecek olan NeoFest İndirim Festivalinde daha birçok sürpriz etkinlik gerçekleşecek. İnanılmaz fiyatlardan başlayacak açık arttırmada her 50 TL'lik alışverişinizle Satıyorum Sattım etkinliğine katılabilecek ve sürpriz hediyeler kazanabileceksiniz. Iphone'lar 199,90 TL, İpad'ler 94,90 TL, Bulaşık Makinaları 53,90 TL, Televizyonlar 69,90 TL'den başlayan fiyatlarla açık arttırmaya çıkacak. Ayrıca ünlü markaların özel indirimlerini sunacakları NeoPazar'da yine İndirim Festivalinde sizlerle buluşacak.

NeoPlus'ta gerçekleşecek olan NeoFest İndirim ve Alışveriş festivalinin son gününde sevilen sanatçı Sinan Akçıl ve ünlü aranjör Volga Tamöz konseri festivale damga vuracak. Son yılların en sevilen sanatçıları arasında bulunan Sinan Akçıl, aynı zamanda Eskişehir'in Kurtuluş Günü olan 2 Eylül Pazar günü saat 20:00'de NeoPlus'ta vereceği konserle Eskişehirli hayranları ile buluşacak.

1 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek Stil Günlerinde ise saat 18:00'te Elif Ece Uzun, Kaan Aypulat ve daha birçok ünlü mankenin katılacağı defile NeoPlus'ta ziyaretçilerimizle olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sinan Akçıl Eskişehir Tepebaşı Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title