Haberler

Eskişehir Eskişehirspor Taraftarlarından Meşaleli Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

Eskişehirspor'un 52'nci kuruluş yıldönümünü taraftarlar Porsuk Çayı kıyısında meşaleler yakarak kutladı.

Eskişehirspor'un 52'nci kuruluş yıldönümünü taraftarlar Porsuk Çayı kıyısında meşaleler yakarak kutladı.

Eskişehirsporlu taraftarlar her yıl geleneksel olarak kuruluş tarihi olan 19 Haziran'da gerçekleştirdikleri kuruluş yıldönümü kutlamasını gecikmeli olarak bugün akşam yaptı. Taraftarların oluşturduğu 'Bando Es Es' grubu Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda Eskişehirspor'un marşlarını çaldı. Porsuk Çayı'nın her iki kıyısı ile köprü üzerini dolduran yüzlerce taraftar da takımlarına tezahüratta bulundu. Eskişehirsporlu taraftarlar, futbolcuların tekneyle geldiği sırada yanlarında getirdikleri meşaleleri yakarak 52'nci yıl kutlamasını gerçekleştirdi.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri yaptığı konuşmada Bugün burada maalesef bir kutlama, eğlence yapamıyoruz. Her sene yıl dönümümüzü çok coşkuyla kutluyorduk. 52'nci yılımız böyle buruk bir şekilde geçiyor. Hepinizin bildiği gibi Eskişehirsporumuz kapanma noktasına geldi, yönetim kurulu bulunamadı. Mevcut durumumuz çok acı, kulübün çok büyük borcu var. Onun altına her babayiğit kolay kolay giremiyor dedi.

Eskişehirspor Takım Kaptanı Erkan Zengin ise, Bugün burada belki de tarih yazacak arkadaşlarımızla beraber buradayız. Ben bir Eskişehirsporlu olarak olaylardan dolayı çok üzgünüm. Belki bu sezon istediğimizi yakalayamadık. Bir sene önce yine buradaydık, söz verdik size o sözü tutamadık. Siz buradaysanız bu 8 futbolcu ve daha iyi transferler bu hafta İnşallah gelecek, çok iyi olacak diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Porsuk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title