Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

İŞKUR tarafından düzenlenen ve Eskişehir Sanayi Odası'na kayıtlı 30 firmanın katıldığı "İstihdam ve Kariyer Günleri" etkinliğinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi stant açtı.

İŞKUR tarafından düzenlenen ve Eskişehir Sanayi Odası'na kayıtlı 30 firmanın katıldığı "İstihdam ve Kariyer Günleri" etkinliğinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi stant açtı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yerel istihdam politikası oluşturulması, geliştirilmesi ve işsizliğin azaltılması amacıyla Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesinde İŞKUR tarafından düzenlenen İstihdam ve Kariyer Günleri'nde Büyükşehir Belediyesi de stant açtı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği stantta, belediyenin işleyişi ve öğrencilerin mezun oldukları bölüm ile ilgili çalışma alanları hakkında bilgi verildi.

Engelli vatandaşların da ilgi gösterdiği stantta Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, belediyenin engelli istihdamı ve engellilere yönelik projeleri hakkında da bilgilendirme yaptığı kaydedildi.

- "Hoş Geldin Bebek" ziyareti

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Hoş Geldin Bebek" ziyaretleri kapsamında bebek mevlidine katıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Ataç ziyaret kapsamında İnci ailesinin bebeği Piraye'nin mevlidine katıldı.

Piraye, Ayşe, Hamza ve Mert adlı bebeklerle fotoğraf çektiren Ataç, Tepebaşı'nın yeni üyelerine mutlu ve sağlıklı bir gelecek dilediği kaydedildi.

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu açıldı.

Odunpazarı Belediyesi, yeni sezonda Ayşen Gruda'nın süpervizörlüğünü yaptığı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, sezona Eugene Labiche'nin "Ara ki Bulasın" adlı oyunu ile başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen gösterime Eskişehir Vali Yardımıcısı Ömer Faruk Günay, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sanatçı Ayşen Gruda, Yılmaz Gruda, Elvan Gruda, Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Elvan Gruda tarafından uyarlanan oyunun yönetmenliğini Yılmaz Gruda yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Yılmaz Gruda Eskişehir Bebek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title