Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Şirintepe Mahallesi'ndeki kahvehaneleri gezip vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Şirintepe Mahallesi'ndeki kahvehaneleri gezip vatandaşlarla sohbet etti.

Karacan'ın ilk önce Şirintepe Mahallesi'ndeki kahvehane ziyaret ettiği daha sonra ise Uluönder Mahallesi'nde yer alan kahvehaneyi ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinlediği kaydedildi.

Yanan cami yeniden inşa edilecek

Alpu ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi'nde çıkan yangın sonucunda kullanılamaz hale gelen cami için Tepebaşı Belediyesi yardımda bulunacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, camiyi yeniden inşa etmek için bir araya gelen Dereköylüler düzenledikleri toplantıya Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı da davet etti.

Ataç, toplantıda yaptığı konuşmada, öncelikle yangından dolayı caminin zarar görmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Caminin inşası için bir çalışma yapılması gerektiğini anlatan Ataç, "Yapılması gereken ne varsa yardımcı olacağım. Büyük ihtimalle müftülük çalışma yapıyordur, onlarla da istişarede bulunacağım. Bunda da vardır bir hayır diyorum. Zaten Tepebaşı Belediyesi olarak camilerimizin yanındayız. Onlara olan desteğimiz sürüyor. Çok ciddi işler yapıyoruz. Biz her zaman varız arkadaşlar, görev verilirse fazlasıyla yerine getiririz" ifadelerini kullandı.

Çakırözer, Uğur Mumcu Anıtı'nı ziyaret etti

Odunpazarı Belediyesi'nin, gazeteci-yazar Uğur Mumcu'nun anısına yaptığı park ilgi görüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer açılışına katılamadığı "06 YR 245" plakalı 1984 model aracı ve gazete kupürlerinden oluşan Uğur Mumcu Anıtı'nı ziyaret etti.

Çakırözer, Mumcu'nun aracının kalıcı olarak Eskişehir'de sergilenmesini sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a, Mumcu ailesine, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Eskişehir Şubesi'ne teşekkür ettiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Harun Karacan Uğur Mumcu Şirintepe Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title