Haberler

Eskişehir'de Sokak Ortasında Kadına Şiddet

Güncelleme:

Eskişehir'de gözü dönmüş bir adam tarafından sokak ortasında darp edilen kadının çığlıklar içinde yalvarma anları saniye saniye kaydedildi.

Eskişehir'de bir kadın sokak ortasında bir erkek tarafından şiddete uğradı. Kadının gözü dönmüş adama çığlıklar içinde yalvardığı dehşet dolu o anlar saniye saniye amatör kamerayla kaydedildi.

SANİYE SANİYE GÖRÜÜNTÜLENDİ

Kadına yönelik uygulanan şiddetin önüne geçilmesi için birçok çalışma yürütülürken yurt genelinden de bazı üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Eskişehir Eskibağlar mahallesinde bir kadının, bir erkek tarafından dövülmesi kamera ile görüntülendi. Görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılırken, büyük tartışmalara da neden oldu. Amatör bir kamera tarafından kaydedilen görüntülerde adamın kadına uyguladığı şiddet saniye saniye görülüyor.

"YALVARIRIM YAPMA"

Saat 06.30 sıralarında yaşandığı belirtilen olayla ilgili görüntülerde bir kadını saçından tutup yerde sürükleyen ve bırakmayan bir adam görülüyor. Kadın, 'Yalvarırım yapma' diye bağırırken, adam 'O evi açacaksın' diye bağırıyor.

"SİZE ATEŞ EDERİM"

Çevredeki vatandaşlar adamı uyarıp kadını bırakmasını isterken, adam diğer vatandaşlara saldırıyor ve tehdit ediyor. Adam, 'Size ateş ederim' diye vatandaşları tehdit ederken, bu sırada fırsattan istifade eden kadın, apartmanın önünden kaçıyor. Arkaya döndüğünde kadının olmadığını fark eden adam daha da sinirleniyor, apartmanın kapısına tekme atıp kırıyor ve içeri giriyor.

POLİSİN GÖZALTINA ALDIĞI İDDİA EDİLDİ

Bu arada olay yerine çağrılan polis ekiplerinin söz konusu kişiyi gözaltına aldığı ve hakkında yasal işlem başlattığı iddia edildi. Kadın ile söz konusu kişinin sevgili oldukları, kadının o kişiyi eve sokmak istemediği, adamın alkollü olduğu öne sürüldü. Görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılırken, büyük tartışmalara da neden oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Eskişehir 3.Sayfa Kadın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

esra:

Kadin döven Erkek acizdir !

25
4
yanıtYanıtla
demir:

lütfen kekolar gidin kirletmeyin şehrimizi

18
9
yanıtYanıtla
Azad:

Kekolardan yana kuyruk aciın war galiba dangalak

yanıt14
yanıt5
vatandas:

demir oncelikle sana bir soru sor cam keko kimlere denir bunun cevabini verirmisin ondan sonra yorum yapcam okadar kulturlu isen kekonun ne anlama geldigini bilmen gerekir kal saglicaklar

yanıt8
yanıt1
istanbulMobil-IOS:

İşte türkün gücü

4
20
yanıtYanıtla
belekomalı:

ben hemcinsimii korumak zorundayım olayı bilmiyom ama kadınlar her zman haklı olmaz

2
21
yanıtYanıtla
zaza:

Kadın dövülmez eğer af edilmiyecek kadar suç işlenmişse öldür ihanetin mazereti olmaz saygı larımla

6
13
yanıtYanıtla
Kimim ben:

Zavallı erkekler kendilerini böyle ısbatlamaya çalışıyor

12
2
yanıtYanıtla
Kadınlar:

Kadınlar Maço sever. Yumuşak huylu adama salak nazarıyla bakar . Göreceksiniz kadın şikayetçi olmaz.

4
10
yanıtYanıtla
Tülin:

Kadinlara yazik Kadinlara .Buluyorsunuz böyle Hayvanlari .... Yazik

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title