Haberler

Eskişehir'de Şehit Cenazesinde Provokasyon Yapılacağı İddiası

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, yarın Eskişehir'de şehit cenazesinde provokasyon yapılacağı iddiasına tepki göstererek, "Bizim bu tarz bir siyaset anlayışımız söz konusu olamaz. Biz her zaman tabanımıza sağduyu çağrısı yapan bir partiyiz.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, yarın Eskişehir'de şehit cenazesinde provokasyon yapılacağı iddiasına tepki göstererek, "Bizim bu tarz bir siyaset anlayışımız söz konusu olamaz. Biz her zaman tabanımıza sağduyu çağrısı yapan bir partiyiz." dedi.

AA muhabirine açıklama yapan Bingöl, partisinin Eskişehir İl Başkanı tarafından atıldığı belirtilen mesajın, sadece partilileri cenazeye davet amaçlı olduğunu ifade etti.

Bingöl, bir günde iki şehit haberi alınan kentte duygusallığın da verdiği bir anda yapılan paylaşımın yanlış yerlere çekilmemesi gerektiğini vurguladı.

Bingöl, CHP'lilerin sadece "terörü lanetlemek" ve şehit Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'e olan son görevlerini yerine getirmek için orada bulunacağını belirtti.

Şehit cenazelerinin siyasete malzeme yapılmaması gerektiğine vurgu yapan Bingöl, CHP olarak herhangi bir provokatif eylemi kabul etmelerinin söz konusu olmadığını söyledi.

Parti olarak terör nereden ve kimden gelirse gelsin her zaman karşısında olduklarını dile getiren ve sağ duyu çağrısı yapan Tekin Bingöl, "Eskişehir yarın kendine yakışır bir şekilde şehidini sonsuzluğa uğurlayacaktır." dedi.

CHP olarak hiçbir zaman provokasyona müsaade etmeyeceklerini söyleyen Bingöl, "Bizim bu tarz bir siyaset anlayışımız söz konusu olamaz. Biz her zaman tabanımıza sağduyu çağrısı yapan bir partiyiz." ifadesini kullandı.

Tekin Bingöl, Lice'de PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'e, Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine de başsağlığı diledi.

Kaynak: AA / Politika

Tekin Bingöl Eskişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
title