Haberler

Eskişehir'de Porsuk Çayı'nda Aynı Gün 2 Ceset Çıktı

Eskişehir'de eşiyle tartıştıktan sonra sabah erken saatlerden evden çıkan 33 yaşındaki evli 2 çocuk babası fabrika işçisi Mecit Yansalar'ın cesedi Porsuk Çayı'nda bulundu.

Eskişehir'de eşiyle tartıştıktan sonra sabah erken saatlerden evden çıkan 33 yaşındaki evli 2 çocuk babası fabrika işçisi Mecit Yansalar'ın cesedi Porsuk Çayı'nda bulundu. Öğleden sonra da porsuk Çayı'nda 19-20 yaşlarında bir erkek cesedi çıktı.

Gökmeydan Mahallesi'ndeki Kent Park yanından geçen Porsuk Çayı içerisinde sabah saat 07.30 sıralarında bir ceset gören pakın özel güvenlik görevlileri 155 Polis imdat hattını arayarak durumu bildirdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi itfaiye görevlileri kamyonetle getirdiği botu Porsuk Çayı'na indirerek cesedin yanına yaklaştı. İtfaiyeciler daha sonra cesedi su kıyısına getirdi.

Polisin yaptığı araştırmada cesedin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir fabrikada işçi olarak çalışan Mecit Yasalar olduğu belirlendi. Yetkililer, ceset bulunmadan yaklaşık 1 saat önce Mecit Yansalar'ın eşinin polis merkezine giderek sabah erken saatlerde eşiyle tartıştıklarını, daha sonra eşinin evden dışarı çıktığını, intihar edeceğinden endişe duyduğunu söylediğini belirtti.

Saat 15.00 sıralarında da Osmangazi Mahallesi Kanlıkavak Parkı yanından geçen Porsuk Çayı'nda vatandaşlar ceset gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri botla cesedi su kıyısına getirdi. Cesedin 19- 20 yaşlarında bir erkek olduğu ve yaklaşık 20 gün önce Porsuk Çayı'na düşmüş olabileceği belirtildi.

Kollarında ve vücudun çeşitli yerlerinde dövmeler bulunan cesedin 16 Kasım 2014 tarihinden buyana kayıp olan 19 yaşındaki M.C.U. olup olmadığı araştırılıyor.

Porsuk Çayı'ndan 2 ceset otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı, olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökmeydan Porsuk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title