Haberler

Eskişehir'de Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

Eskişehir'de 8 evden hırsızlık yapan 4 kişi, polis ekiplerince yakalandı.

Eskişehir'de 8 evden hırsızlık yapan 4 kişi, polis ekiplerince yakalandı. Polisler çalıntı eşyayı satın alan 3 kişiyi de gözaltına aldı. Hırsızların evinden çaldığı timsah figürlü kılıcı ilçe polisten teslim alan 56 yaşındaki Mehmet Yücel, "Bu kılıcı emekli olduğumda fabrikadaki arkadaşlarım hediye etmişlerdi. Benim için manevi değeri çok büyüktü" dedi.

Eskişehir Odunpazarı merkez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde önceki gece 75'inci Yıl Mahallesi'nde girdikleri evlerden çeşitli eşyalar çalan ve bunları kiraladıkları aracın içerisine koyan B.A. (29), Y.A. (23), V.E. (22) ve B.S.'yi (17) kovalamaca sonucunda yakaladı. Ekipler 4 şüphelinin daha önce çaldıkları eşyaları satın alan A.K. (28), V.T. (27) ve S.A.'yı (21) da gözaltına aldı.

Şüphelilerin kiraladıkları araç ile ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 8 ayrı evden çalındıkları belirlenen 8 adet LSD televizyon, 1 adet timsah figürlü üzerinde 'Mehmet usta, bizi unutmaman dileği ile' yazılı kılıç, 1 adet av tüfeği, 67 adet pirinçten yapılmış vitrin süsü, çok sayıda tabak, kaşık ve bardak, 23 adet oyuncak araba ile çeşitli ev eşyaları ele geçirildi.

ARKADAŞLARININ HEDİYE ETTİĞİ KILICINA KAVUŞTU

Bir otomotiv fabrikasından teknisyen olarak emekli olan Mehmet Yücel, emekli olduğunda fabrikadaki arkadaşlarının kendisine timsah figürlü bir kılıç hediye ettiğini, bu kılıcın da 11 gün önce 75'inci Yıl Mahallesi'ndeki evinden çalındığını söyledi. Yücel çalınan kılıcını Odunpazarı ilçe Emniyet Müdürü Kamuran Turan'dan teslim aldı. Polislere teşekkür eden Yücel " Emekli olurken arkadaşlarım bana bu kılıcı hatıra olarak almışlardı. Maddi değerini bilmiyorum ama manevi değerinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Çalındığında çok üzülmüştüm. Emniyetimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yücel Odunpazarı Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title