Haberler

Eskişehir'de Dolandırıcılık İddiası

Eskişehir’de emekli vatandaşlara ait sahte kimlik düzenleyerek bankalardan kredi kullandığı öne sürülen şüpheli, yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Eskişehir'de emekli vatandaşlara ait sahte kimlik düzenleyerek bankalardan kredi kullandığı öne sürülen şüpheli, yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul ilinden gelerek Eskişehir'de bulunan emekli vatandaşların adına sahte kimlik, ehliyet ve telefon hattı çıkararak dolandırıcılık yapıldığı ihbarını alan ekipler, konuyla ilgili çalışma başlattı. Konuyla alakalı geniş çaplı incelemelerde buluna Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin E.D. olduğunu tespit etti. Şair Fuzuli Caddesi'nde bulunan bir bankaya kadar şüpheliyi takibe alan ekipler, kredi başvurusu yaptığı esnada suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada bir emekli vatandaşın adına düzenlenmiş kimlik, ehliyet ve telefon hattı yakalandı. Gözaltına alınan E.D., ifadesi alınmak üzere Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title