Haberler

Eskihisar'da Makilikte Yangın Çıktı

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Eskihisar Köyü yakınlarında, İDO'nun Eskihisar Feribot İskelesi'ne inen yol kenarındaki makilik alanda çıkan yangın nedeniyle, feribot seferleri yaklaşık bir saat durduruldu.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Eskihisar Köyü yakınlarında, İDO'nun Eskihisar Feribot İskelesi'ne inen yol kenarındaki makilik alanda çıkan yangın nedeniyle, feribot seferleri yaklaşık bir saat durduruldu. Yol saat 16.30 sıralarında yeniden ulaşıma açıldı ve seferler normale döndü.

Bugün saat 15.00 sıralarında Eskihisar Feribot İskelesi turnikelerine yaklaşık 600 metre uzaklıkta, yol kenarındaki makilik alanda belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede yayıldı. İtfailye ekipleri yangını söndürmek için seferber olurken, dumanlar yoldaki görüşü olumsuz etkilemeye başladı. İtfaiye arazözlerinin de rahat çalışabilmesi için tedbir olarak yol, saat 15.30'da trafiğe kapatıldı. Feribot iskelesine gtmek için yola çıkan araçlar Gebze'ye doğru uzun kuyruk oluşturdu.

Yangın saat 16.15'te sonra kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları yapıldı. Saat 16.30'dan sonra da yol tekrar ulaşıma açıldı. Yalova Topçular'a gitmek için sıra bekleyen araçlara geçiş verilmeye başlandı. - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gebze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title