Haberler

Eski Vekil Tandoğdu, Fatsa'da Toprağa Verildi

Eski CHP Ordu Milletvekili Dr.

Eski CHP Ordu Milletvekili Dr. Sami Tandoğdu, doğduğu ilçe olan Ordu'nun Fatsa ilçesinde toprağa verildi. Fatsa'da Orta Büyük Cami'ne getirilen Tandoğdu'nun cenazesi bir süre Fatsa sokaklarında ellerde taşındı. Daha sonra cami bahçesine getirilen Tandoğdu, burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Fatsa Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Orta Büyük Cami'ne getirilen Dr. Sami Tandoğdu'nun ailesi taziyeleri kabul ederken, cami önünde ve caddelerde ise yoğun bir izdiham yaşandı.

Fatsa'daki cenaze törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, AK Parti Ordu Milletvekilleri Fatih Han Ünal ve İhsan Şener, CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, eski AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, sendika temsilcileri, oda ve borsa başkanları ile çok sayıda vatandaş ve ailesi katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İdris Sami Tandoğdu Eyüp Fatsa Giresun Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title