Haberler

Eski Sevgilisini Öldüren Genç, Sinyallerini Twitter'dan Verdi

Güncelleme:

Muğla'da, eski kız arkadaşını tabancayla başından vurarak öldürdükten sonra intihar eden Muhlis Kızan'ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Muğla'da, eski kız arkadaşını öldürdükten sonra intihar eden Muhlis Kızan'ın attığı twitlerle cinayetin işaretlerini verdiği iddia edildi.

AZİZ NESİN'Lİ ÖLÜM MESAJI

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, eski kız arkadaşı 23 yaşındaki Funda Altınbezer'i tabancayla başından vurarak öldürdükten sonra intihar eden Muhlis Kızan'ın geçen 23 Mayıs'ta Twitter'daki hesabından Aziz Nesin'e ait "Ne ölünün arkasından konuşulur, ne de gidenin. Çünkü ha ölmüştür, ha gitmiştir kalan için" sözlerini paylaştığı görüldü.

HAYATINI KAYBEDEN GENÇ KIZDAN ŞAŞIRTAN MESAJLAR

Funda Altınbezer'in ise 30 Mart'ta "Ne içmesini bilen var, ne de sevmesini" ile "Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz" paylaşımları dikkati çekti.

ADLİ TIPTAN CENAZELER ALINDI

Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Altınbezer ile Kızan'ın cenazeleri, morgtaki işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Cenazelerin yarın toprağa verilmesinin beklendiği belirtildi. Funda Altınbezer'in cenazesi Aydın'ın Nazilli İlçesi'ne, Muhlis Kızan'ın cenazesi ise Diyarbakır'a götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aziz Nesin Twitter Bodrum Muğla Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title