Haberler

Eski Milletvekili Galip Demirel'in Vefatı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 18. dönem milletvekili ve eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Galip Demirel'in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 18. dönem milletvekili ve eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Galip Demirel'in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Çakır, mesajında, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören eski bakanlardan Güldal Akşit'in de babası olan Galip Demirel'in hayatını kaybettiğini anımsattı.

Başkan Çakır, şunları kaydetti:

"Malatya eski milletvekillerimizden çok kıymetli ağabeyimiz Galip Demirel'in vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Galip Demirel tevazusu, vakur duruşu ve hizmet aşkıyla aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edindi. Gök kubbede hoş bir sada bıraktı. Şairin dediği gibi 'Baki kalan şu gök kubbede hoş bir sada imiş' rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet, derecesi ali olsun. Başımız sağ olsun"

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ankara Üniversitesi İçişleri Bakanlığı Ahmet Çakır Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title