Haberler

Eski MHP'liden AK Parti'li Adaya Silahlı ve Türk Bayraklı Karşılama

Güncelleme:

AK Parti Mardin adayı Orhan Miroğlu'nun, Mardin'in Midyat ilçesi Şenköy Mahallesi'ne yaptığı ziyaret renkli görüntülere sahne oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu'nun, Mardin'in Midyat ilçesi Şenköy Mahallesi'ne yaptığı ziyaret renkli görüntülere sahne oldu.

AK Parti'ye destek veren 23. dönem MHP Mardin Milletvekili adayı Fethi Geçer, Miroğlu ve beraberindeki heyeti uzun namlulu silahla havaya ateş açarak ve 75 metre uzunluğundaki Türk bayrağını açarak karşıladı.

KURBAN KESİLDİ

Kalabalık bir grup tarafından Şenköy girişinde karşılanan Miroğlu, Türk bayrağını açanlarla teker teker tokalaştı. Karşılamanın ardından eski MHP milletvekili adayı Geçer tarafından Miroğlu için kurban kesildi. Geçer ailesi daha sonra Miroğlu ve beraberindeki heyetin onuruna yemek verdi.

"ÇOK DUYGULANDIRDINIZ"

Yemeğin ardından konuşan AK Parti Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu, Şenköy'de gördüğü manzara karşısında çok duygulandığını söyledi.

"KENDİ EVİMİZDE YEMEK YEDİK"

Bayraklarla donatılan bu mekanın kendilerinin ve AK Parti'nin ruhunu yansıttığını belirten Miroğlu, "Şehmus Geçer ve Fethi Geçer kardeşime bu güzel buluşmayı sağladığı için çok teşekkür ederiz. Kendi evimizde bir yemek yedik. Geçer ailesinin evi bizim evimizdir. Bu arada Şenköy'ün rengini de gördük. Fethi Geçer'in muazzam bayraklarla donattığı bu mekan bizim ruhumuzu yansıtıyor, bizim düşüncemizi yansıtıyor, AK Parti'nin hedef ve idealini yansıtıyor. Allah bizi bu bayraklardan mahsun ve yoksun bırakmasın." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Miroğlu Ak Parti Mardin Şenköy Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

V ysMobil-IOS:

Yalaka kemikci miroğlu tırşıkci

13
9
yanıtYanıtla
Ölümüne Tayyip:

İŞTE TÜRK KÜRT KARDEŞLİĞİNİN MİMARLARI. . .

8
11
yanıtYanıtla
demokratMobil-ANDROID:

Neyin kardeşliği gidin Kürtleri roboskide bombalayin kobanideki kürt kardeşlerimize karşı daeşe yardım destek verin ondan sonra Kürt Türk kardeştir Kürtler uyandı bundan artık kendilerini yonetecekler Selocan artık var

9
9
yanıtYanıtla
TİPE BAK YA:

MİROĞLUNUN TİPİ ŞAŞKIN ÖRDEK YAVRUSU GİBİ :)

10
5
yanıtYanıtla
gul argu:

saygı değer yazarım miroğlu herşeyin en iyisine layık memnun oldum .

5
8
yanıtYanıtla
akpçi:

bırakın bu kardeş masallarını yaa

9
3
yanıtYanıtla
CCC:

dönek çok bu memlekette. MHP linin eskisi olmaz. kim fazla kemik atarsa orada olurlar

9
3
yanıtYanıtla
TURGIEmobilWeb@haberler.com:

Arap bunlar

6
5
yanıtYanıtla
muslumanmobilWeb@haberler.com:

Bir yerde silah varsa siyaset olmaz barbarmiyiz biz germeyin insani

8
3
yanıtYanıtla
erdem:

elındesılahla karsılama renkılı oluyor. . tabı akp adayıdı degılmı . .

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title