Haberler

Eski Kulübünü Ziyaret Eden Erdoğan'a 'Hoş Geldin Allah'ın Elçisi' Tezahüratı

Güncelleme:

Bir dönem formasını giydiği Tophane Tayfun Spor Kulübü'nü ziyaret eden Erdoğan'a, vatandaşın biri 'Hoş geldin Allah'ın elçisi' şeklinde tezahüratta bulundu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bir dönem futbol oynadığı Tophane Tayfun Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Erdoğan'ı koruyan özel harekat polisi, otomotik silahının şarjörünü düşürdü.

"HOŞ GELDİN ALLAH'IN ELÇİSİ" TEZAHÜRATI

Karşılama sırasında bir vatandaşın Erdoğan'a "Hoş geldin Allah'ın elçisi" diye seslenmesi ise dikkat çekti. "Allah'ın elçisi" ifadesi İslam'da Hz. Muhammed için kullanılıyor.

ÇAY İÇİP SOHBET ETTİ

Erdoğan, Tophane Tayfun Spor Kulübü'nü ziyaret ederek yönetici ve sporcularla çay içip sohbet etti. Ziyarette, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da yer aldı.

YARIM SAAT KULÜPTE KALDI

Tophane-i Amire'deki törenin ardından yürüyerek Tophane Tayfun Spor Kulübüne gelen Erdoğan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kulüp binasına giren Erdoğan yaklaşık yarım saat içeride kaldı.

POLİS, SİLAHININ ŞARJÖRÜNÜ DÜŞÜRDÜ

Erdoğan için çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı korumakla görevli CAT timindeki bir özel harekat polisi, otomotik silahının şarjörünü düşürdü. Koruma polisi şarjörü kontrollü bir şekilde yerine taktı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Tophane Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500

Yorumlar (390)

ak genclik:

onu bize allahım dualarımızın karşılıgı olarak gönderdi o bizim kurtarıcımız

3
36
yanıtYanıtla
DUA:

TÖVBE HAŞA ALLAHIM SEN BU CAHİLİYE DÖNEMİMDEN BİZİ KURTAR YARABB

31
1
yanıtYanıtla
yazık:

bu adamı peygamber de yaptınız ya kendini müslüman zanneden birçok densiz var bu ülkede maalesef.

28
2
yanıtYanıtla
kahrol akpMobil-ANDROID:

çüşş bre kafir allahın elçisi vefat edeli yaklaşık 1450 yıl oldu....

27
2
yanıtYanıtla
mechulMobil-ANDROID:

Ben son peygamber Hz Muhammed biliyorum.

26
2
yanıtYanıtla
misafir:

Allah yardım etsin zıvanadan çıkmış millet şirk kokan kelimeler yazık vah vah

27
1
yanıtYanıtla
ak gençlik:

aksaray mabedimiz, tayyip erdoğan elçimiz, akp herşeyimizdir.

3
24
yanıtYanıtla
61:

Zihniyete bakarmısınız Allah(c. c. )'' ın elçisiymiş. Allah(c. c. )'' ın elçisi Hz. Muhammed(s. a. v. ) efendimizdir zekasız . B u zihniyetlen oyunu bunlara verirsin işte.

25
2
yanıtYanıtla
asvmobilWeb@haberler.com:

Adam her cuma namazı kılıyor Allahğın adını ağzından düşürmüyor heeeeeeeep seveceyiz akp olarak başimızın dacı

5
21
yanıtYanıtla
GOKTURK_NL:

AKP secmeni sanirim sapkin ruh hastasi bunlara agzindan ne ciktiyini bilmiyor ALLAH bunlarin yardimcisi olsun

24
2
yanıtYanıtla
Tüm 390 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title