Haberler

Eski Kocaya 7 Yıl Hapis İsteniyor

TRT 1'in Ana Haber Bülteni Sunucusu Fulin Arıkan'ın İç Çamaşırları ile Çekilmiş Fotoğraflarını İnternet Ortamına Sunduğu İddiasıyla Eski Eşi Tabip Albay Kaan Erler Hakkında 7 Yıla Kadar Hapis Cezası İstendi.

TRT 1’in ana haber bülteni sunucusu Fulin Arıkan’ın iç çamaşırları ile çekilmiş fotoğraflarını internet ortamına sunduğu iddiasıyla eski eşi Tabip Albay Kaan Erler hakkında 7 yıla kadar hapis cezası istendi. Ankara Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianamede, Erler’in "Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntü veya sesleri ifşa" ve "kişisel verileri hukuka aykırı şekilde kaydetme" suçlarını işlediği belirtilerek, cezalandırılması istendi. Sunucu Fulin Arıkan, TRT’nin resmi internet sitesinin ’Aktif Hattı’na düşen ve e-posta yoluyla da yayılan, yatak odasında kendisini iç çamaşırlarıyla gösteren fotoğraflar yüzünden eski eşi Erler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title