Haberler

Ali Fuat Yılmazer: Rezalara Yapılmamış Polisliğe Maruz Kalıyoruz

Güncelleme:

Gözaltına alınan Eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, "Rezalara yapılmamış polisliğe maruz kalıyoruz. Ne güzel polislik" şeklinde tepki gösterdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan İstanbul'un eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Gazetecilerin hastane çıkışında "Bir şey diyecek misiniz?" sorusuna Ali Fuat Yılmazer, kelepçelenmiş ellerini havaya kaldırıp, "Diyeceğim zamanla; ama bunları görün. Bu şeref madalyalarını görün. Bu, bugünün şeref madalyalarıdır" dedi.

"TARİHE GEÇECEK BU ŞEREF MADALYALARI"

Yılmazer daha sonra da koluna giren polisleri göstererek, "Bunlar da bugünün polisliği kardeşim. Rezalara yapılmamış polisliğe maruz kalıyoruz. Türkiye görecek; tarihe geçecek bu şeref madalyaları. Devletimden aldığım şeref madalyaları" diye konuştu.

"NE GÜZEL POLİSLİK"

Bu sırada polisler de "Müdürüm lütfen" şeklinde sözlü müdahalede bulunup Ali Fuat Yılmazer'i polis otomobiline bindirmeye çalıştı. Yılmazer de bunun üzerine polislere, "Ne güzel polislik. Şov yapın kardeşim kameralara. Şov yapıyorsunuz ya. Poz verseniz ya" şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından polis aracına bindirilen Yılmazer emniyete götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Ali Fuat Yılmazer Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (48)

erhan:

sizn yaptğınız ney,n polisliğiydi prensilvanyanın polisleri sizi

12
27
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ:

Ali fuat Kardeşim sen reza gibi hayırsız iş adamı değilsin ki .

25
8
yanıtYanıtla
Yılmaz:

Usulsüz dinleme yapılmış, o yüzden tutuklanmışlar, demek ki TUBITAK''ın ses kayıtları montaj raporu sahte, demek ki adamlar gerçekleri USULSÜZ(!) ortaya çıkartmaktan tutuklu.

25
7
yanıtYanıtla
gurbet:

eyy basnakan sen kendini ne sanıyorsunn,,,zannediyormusun bu dünya sana kalacakkk,,,hiç kimseye sanada kalmayacakk..madem bu adamlar suçlu 7 ay sonramı aklın basına geldiii...suç uydurmak için cok uğrasmıs olmalısınızz...zira ALLAHIN adaleti buyukk..asıl okadar ses kayıtlarına montaj deyip inandırdığınn insanlara acıyorummm...zülme ortak olan onu yapan gibidirrr...RABBİM sen bilirsin..

25
7
yanıtYanıtla
gurbetgurbet@hotmail.com:

cahil senin gibi at gözlüğü takan,,basbakanın her ağzndan cıkanı olduğu gibi kabul eden hafıza hamballarına denir...takım tutar gibi parti tutmanın sonu bu...basbakanın işi yokmuşmuşş.adam herseye müdahale ettiği gün gibi aşikarken,,bu olaylaramı müdahale etmicekk..sana tavsiyeemm müslüman uyanık ol,,araştır,eleştir....basbakan diye peygambermi ki her yaptığını doğru kabul edelimmm..

yanıt0
yanıt0
elifelif.canan@yandex.com:

Evet rabbim bilir..sen bilemezsin..çünkü sen ve senin gibiler haksız yere aldığı kazançla marka giyinip sağa sola caka satmaktan başka bişey bilmiyor..nerden mi biliyorum..bu kadar rahatsız olduğuna göre belliki cemaatcisin..cemaatin de ne mal olduğunu bizzat içlerinde yaşayarak gördüm..bizzat şahit oldum..sen bizimle kal da istediğin yerde istediğin makama getirelim seni dedikleri günü de çok iyi hatırlıyorum..Bana baş örtümü bile açmayı tekli ettiler..ne dini ne hizmeti..siz haksıız yere geldiğiniz makamlarda uzun süre kalabileceğinizi mi sandınız..BAK NASIL DA TUTUŞUYORSUNUZ ALEVLENİYORSUNUZ..çünkü koltuklarınız marka giysileriniz gidiyor elinizden..Evet öok doğru ALLAH büyük..Bunu bir kez daha gördük..Eğer gerçekten temiz olsaydınız..bu kadar pislik saçılmazdı üstünüzden..

yanıt0
yanıt0
elifelif.canan@yandex.com:

Ha bu arada birileri başbakanı peygamberleştirmişse eğer..sizin yaptığınız ne peki Pensilvanyadaki o çocuk katillerinin destekçisini de öyle görmüyor musunuz siz...SAKARYALI çok doğru söylemiş o kadar CAHİL sin ki sana bunca şeyi anlatmak bile boş...

yanıt0
yanıt0
GURBETgurbet@hotmail.com:

hayırdır kardeş,,bukadar markalara takıldığına göre kuyruk acın var herhalde,,,he heeeeee iyi bir tespit nitekimm marka sektörünü cemaat elinde tutuyorrmuşşş!!!!!nelerde öğrendikkk!!!!,bunları butiklerin önünde söylersen haline acır MARKA kıyafet verirler sana...asıl cahil olan sen ve senin gibi dinle siyaseti aynı kefeye koyup,,sorgulamayandır...asıl cahil onca insanı zan altında bırakıp,,onlara çirkin iftiralar atan sonrada ALLAH büyüktür deyip,,,ahirette okadar insanın kul hakkına girdiğinin ağırlığını tasımayandırrr.....kimlerin tutuştuğu bellii ntikam hisleriyle sçim öncesiii,,ramazan kadir gecesi dinlemediklerine göree var bir kuyruk acısı...gazze yansınn umurlarındamı kii,,ALLAH elinde gücü olupta ordaki kardeşlerimize fiili hiçbirsey yapmayann ve onları destekleyenleri ISLAHH ETSİNN

yanıt0
yanıt0
GARİP:

Bu millete gerçekten ihanet edenler bodrumda mavi tur yapsın bu garip arkasında kimse olmayan anadolu evletları da kelepçe takılarak göz altına alınsın.... siz sanıyormusunuz ki Allahı kandıracaksınız... Korkmayın yiğit polisler sizin ne para dolu ayakkabı kutu derdiniz ne de ikbal derdiniz oldu... size bunları yapanlar er geç hesap verecek... sizler gün geldi mi hayırla yad edileceksiniz... bu kendini devlet gören ve yaptıkları hırsızlık namussuzluk ve yolsuzluklar yanlarına kar kalacak sanan yavuz hırsızlar gün gelecek hesap verecek... UYAN TÜRK İNSANI GÖZÜNÜ AÇ ALGI OPERASYONUNU GÖR BİR SORUŞTURMADA POLİS SAVCININ EMRİNDE OLUR VE YAPTIĞI HERŞEY SAVCININ TALİMATLARI DOĞRULTUSUNDA OLUR BUNLAR APACIK İHANETİN ÜSTÜNÜ ÖRTME GİRİŞİMİ... BU MİLLET BİR ZAMANLAR İRTİCA SAFSATASINA DA İNANDI AYNI MİLLET ŞİMDİDE PARELEL SAFSATASINA İNANIYOR... ASIL PARALEL KCK İSE OSLO DA SÖZ VERİLDİĞİ GİBİ DIŞARDA... BU MİLLET HAİNLERİ UNUTMAYACAK..

23
8
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

etme bulma dünyası zamanıda ergenokonu uyduranlarda sizsiniz

12
19
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title