Haberler

Eski Galatasaraylı Marcio'dan Derbi Yorumu: 15 Yıl mı Oldu, Şaka Gibi

Güncelleme:

Şükrü Saracoğlu'nda son galibiyette golü atan Marcio, sarı-kırmızılı oyunculara mesaj yolladı. Sambacı, "15 yıl mı oldu, şaka gibi. Yenin artık şu Fener'i" dedi.

Tüm Türkiye nefesini tuttu, hafta sonu Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray derbisini beklemeye başladı.

"ŞAKA GİBİ"

Fenerbahçe'yi 15 yıldır Kadıköy'de yenemeyen Galatasaray, "Bu kez olacak" heyecanıyla Şükrü Saracoğlu'nun yolunu tutacak. 1999'da 2-1 kazanılan maçta Galatasaray'ın galibiyet golünü atan Marcio, "Şaka gibi, 15 yıldır F.Bahçe'yi yenemiyorlar mı" diye sordu. Bir gazetecinin, "G.Saray'ı takip ediyor musunuz, kimseyle konuşuyor musunuz" sorusuna "hayır" diyen Marcio basın aracılığıyla mesaj yolladı.

"UMARIM KAZANIRLAR"

Galatasaray'ı zaman zaman izlediğini belirten Marcio, "Bu kez olacak diye klasik bir söz söylemek istemiyorum. Umarım kazanırlar ve beni ararlar. 15 yıldır kazanamamak bir derbi için çok uzun" diye konuştu.

"YENEMEZLERSE BENİ ARAMASINLAR"

Brezilyalı golcü, "Yenemezlerse beni aramasınlar. Bu durumun taraftar ve futbolcular üzerinde bir travma yaratır. Kısır döngüyü kırdıkları anda galibiyetler peş peşe gelir. Yeter ki inanarak Kadıköy'e gitsinler. Rica ediyorum, artık şu Fenerbahçe'yi yensinler" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Türkiye Kadıköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (22)

af:

yenmeye ne gerek var, bi kupa aldık dünya başlarına yıkıldı ışıkları falan karardı stadlarında

36
3
yanıtYanıtla
fener bahçe:

sizi kadıköye gömeceğiz

14
20
yanıtYanıtla
freedom_58:

kadıköye gidecez yenecez çıkacaz.

11
16
yanıtYanıtla
OZZZİ:

cinconlar acaba yenicekmisiniz buna sizde inanıyormusunuz:)

7
17
yanıtYanıtla
Seçimde göstereceğizMobil-ANDROID:

3 dönem şimdiki iktidara oy verdim Lanet olsun verdiğim güne. Eminimki benim gibi çok pişman olanlar vardir

14
9
yanıtYanıtla
fatih:

beraberlikte yeter bize gaza gelip atak futbolu oynamayalım. . tarih şampiyonları hatırlatır derbi kazananını değil. .

12
4
yanıtYanıtla
GÖZ6:

Marcıo gencecik miş , adam şimdi torun torba sahibi , ne çabuk geçti 15 sene

8
3
yanıtYanıtla
LoneWolf:

O değilde maçı Galatasaray alırsa hakem ordan nasıl çıkacak, türk futbolunu işine gelen tehditler savuruyor. hakeme allah kolaylık versin.

7
4
yanıtYanıtla
TercanMobil-ANDROID:

12.15 teki arkadaşa ithafen yok küçük Takım büyük takımı yenerek gibi bişeyler zirvalamis saksın o kadar çalışıyor demek 1.2.3 yıl hadi tesadüf 15 sene bu sana.

4
5
yanıtYanıtla
cccmobilWeb@haberler.com:

Iki takimada basarilar diliyorum isallah sorunsuz guzel bi mac olur basarilar simdi den

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title