Haberler

Parası Yok Diye Terk Eden Eski Eşe İbretlik Ders

Güncelleme:

Se­dat K. ile E.Ş. çifti, Se­dat K. iş­siz kalınca ge­çim sı­kın­tı­sı­na düş­tü. E.Ş. boşanma kararı aldı. Sonrasında yaşananlar ise adeta Yeşilçam senaryoları gibi...

İz­mir­li Se­dat K. ile E.Ş, 5 yıl önce ha­yat­la­rı­nı bir­leş­tir­di. Çift, mut­lu ge­çen ilk ay­la­rın ar­dın­dan Se­dat K'­nın iş­siz kal­ma­sı yü­zün­den ge­çim sı­kın­tı­sı­na düş­tü.

Mad­di sı­kın­tı­ya da­ha faz­la da­ya­na­ma­yan E.Ş, bo­şan­ma ka­ra­rı al­dı. An­cak Se­dat K'­nın, "İş bu­la­ca­ğı­m" sö­zü üze­ri­ne vaz­geç­ti. Fa­kat Se­dat K'­nın bir tür­lü iş bu­la­ma­ma­sı üze­ri­ne genç kadın "Beş pa­ra­sız adam­dan ko­ca ol­ma­z" di­ye­rek ev­den ayrıldı, ve er­kek ar­ka­da­şı­nın evi­ne yer­leş­ti. Eşi­nin baş­ka bir er­ke­ğe kaç­tı­ğı­nı öğ­re­nen adam, he­men tek cel­se­de bo­şan­dı.

Se­dat K, ar­ka­da­şıy­la teks­til ti­ca­re­ti­ne atıl­dı. Pa­ra ka­za­nın­ca unu­ta­ma­dı­ğı es­ki eşi E.Ş'­yi bul­ma­ya ka­rar ver­di.

BİR UMUTLA ESKİ KAYINVALİDESİNİ ARADI

Ya­kın ar­ka­daş­la­rıy­la ir­ti­ba­ta ge­çip so­nuç ala­ma­yın­ca es­ki ka­yın­va­li­de­si­ne ulaş­tı. Se­dat K, es­ki eşi­nin ev­den kaç­tı­ğı adam­dan 15 ay­lık oğ­lu ol­du­ğu­nu öğ­re­nin­ce ha­yal kı­rık­lı­ğı­na uğ­ra­dı.

BEBEK LÖSEMİ OLMUŞ

Ha­ya­tı­na ar­tık E.Ş'siz sürdürme­ye ka­rar ve­ren genç adam, es­ki ka­yın­va­li­de­sin­den aldığı diğer haberle ikin­ci kez yı­kıl­dı. Eski eşi E. Ş'nin oğlu T. lö­se­mi has­ta­sıy­dı ve te­da­vi­ için Ka­na­da­'ya gön­de­ril­me­si ge­re­ki­yor­du.

Sedat K, ka­zan­dı­ğı 150 bin li­ra­yı mi­nik bebeğin te­da­vi­si için kul­lan­ma­ya ka­rar ver­di.

ESKİ EŞİNİN ÇOCUĞUNU KANADA'YA TEDAVİYE GÖNDERDİ

Babası S.Y. tarafından Kanada'ya götürülen bebek, burada ilik nakli olup 2 ayda sağlığına kavuştu. 130 bin lira tutan tedavi masrafları da Sedat K. tarafından ödendi.

HAPİSTEN DE KURTARDI

Sedat K'nın insanlık dersi bununla da bitmedi. Eski eşinin imam nikahlı kocasına ruhsatsız tabanca taşımaktan kesilen 6 bin lira para cezası olduğunu ve bunun ödenmemesi halinde hapis yatacağını öğrendi. Cezayı ödeyip eski eşinin imam nikahıyla birlikte yaşadığı S.Y'yi hapse girmekten kurtardı.

DÖNMESİNİ İSTEMEDİ

Kendisini 5 sene önce "Beş parasızsın, işin yok" diye terk ettiği eski kocasının, hem yeni eşine, hem de oğluna yardım etmesi, bebeğini sağlığına kavuşturmasından çok etkilenen E.Ş, Sedat K'ya dönmek istedi. Ancak, Sedat K., eski eşine "Kocan ve çocuğunla mutlu ol, yuvana sahip çık" diyerek yeniden birleşmeyi reddetti. (Kaynak: Bugün)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kanada Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (211)

envermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Daha birde erkeklere laf soyluyorlar bakinda adam gorun kadin azmadikca adam surekli adam dir kadin yoldan cikincada neymis kadin cinayeti derler

57
4
yanıtYanıtla
BeyinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Aferin Aslan parçası. Helal,Sen büyük bir insansın. Anasından helal süt emmiş. Ama kadına dicek bişey bulamıyorum,boş insan.

43
0
yanıtYanıtla
TuğkanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ne adamlar var helal olsun , ne kadınlar var yazıklar olsun ..

39
1
yanıtYanıtla
realistmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gördünüz mü aslında bütün kadınların aşık olduğu şeyin para olduğunu. Hiçbiri gerçekten aşık olamaz onlar sadece paraya olurlar.

37
3
yanıtYanıtla
...:

O isteseydi, kadından da peygamber seçerdi. . . bir düşünün, neden hepsi erkek?

33
7
yanıtYanıtla
SELO:

İNSALIK ÖLMEMİŞ HELAL OSUN HERKEZ YAPAMAZ İYİ BİR DERS OLMUŞ ESKİ EŞİNE

31
2
yanıtYanıtla
envermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Para yoken kadinin huyu kadin coken de erkegin huyu beli olur

30
1
yanıtYanıtla
...:

Kadından adalet beklemek, erkeğin yaptığı en büyük yanlışlardan biridir. . . ne evlilik yürür ne dostluk! aman diyeyim aman benim güzel gardaşım!

28
2
yanıtYanıtla
Hsn hsnMobil-IOS:

Ben bu adama tek kelime geri zekali derim

21
8
yanıtYanıtla
aysemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Insanlik derin mesele herkez anlayamaz

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 211 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title