Haberler

Eski Başkanı Yaralayan Sanığa 30 Yıl Hapis İstemi

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi eski Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir'i, Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptığı hastanedeki odasında bıçaklayarak ağır yaralayan 65 yaşındaki Abdul Suiçmez'in tutuklu yargılanmasına başlandı.

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi eski Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir'i, Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptığı hastanedeki odasında bıçaklayarak ağır yaralayan 65 yaşındaki Abdul Suiçmez'in tutuklu yargılanmasına başlandı.

30 Mart'ta Ak Parti adayı olarak girdiği seçimi kaybetmesinin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ek binasında Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Dr. Seçkin Özdemir, geçen 26 Eylül'de, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyesi Ak Partili Nurten Suiçmez'in eşi Abdul Suiçmez tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Özdemir, hastanede gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu.

30 YIL HAPİS İSTEMİ

Tutuklanan Abdul Suiçmez, Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs', 'yağmaya teşebbüs' ve 'tehdit' suçlarından 30 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Eşi Nurten Suiçmez'in de 'tehdit' suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davada kendisini savunan Abdul Suiçmez, belediyeden kiralayarak işlettiği kafeteryanın satılması nedeniyle daha önce Seçkin Özdemir ile bir kaç kez tartıştıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Belediye Başkanına sorduğumda bana satılmadığını söyledi. Daha sonra bir müteahhit işyerimde ölçüm yapınca satıldığını anladım. Birkaç kez konu üzerinde konuştuk ve tartıştık. Olay günü ise Seçkin Özdemir'i makam odasında bekledim. Makama geldi. Çok sinirliydi, bağırıp çağırıyordu. 'Bu mesele çözülecek. 60 bin lira masraf yaptım. Bu zararı karşılayacaksın' dedim. Elleri belinde, 'banane senin durumundan, senin kafanı kopartırım' şeklinde hareketlerde bulundu. Şuurumu kaybettim. Üzerimdeki bıçağı rastgele salladım. Neresine de vurduğumu net olarak hatırlamıyorum." Nurten Suiçmez ise suçlamayı kabul etmedi.

'3 GÜN ÖNCE KORUMA İSTEDİM'

Dr. Seçkin Özdemir ise Abdul Suiçmez'in olaydan 3 gün önce makamına gelip, '60 bin lira zararımı ödemezsen senin ve oğlunun canını alacağım' diyerek kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü. O gün suç duyurusunda bulunduğunu ve oğlu ile kendisi için koruma talebinde bulunduğunu belirten Özdemir, "Talebim saldırıya uğradığım gün kabul edilmiş. Ancak sanık o gün saldırıyı gerçekleştirdi. Ben engellemeye çalıştım. Birlikte masanın üstüne düştük. Bıçağı çok hızlı şekilde sallıyordu ve 'seni yaşatmayacağım' diyordu. Bu beni öldürme kastıyla bıçağı seri şekilde salladı. Zaten şans eseri yaşıyorum. Sanık Abdul Suiçmez'den şikayetçiyim. Eşinden ise şikayetçi değilim" dedi.

Mahkeme, tanıkların dinlenmesinin ardından sanık Abdul Suiçmez'in tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title