Haberler

Eski Bakan Elvan, Gençlerle Biraraya Geldi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, “Eski Türkiye’yi temsil eden partilerin, Türkiye’nin 60 yıl gerisinde AK Parti ise dünyadaki değişime, dönüşüme ve tüm gelişmelere ayak uydurabilen tek parti” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, "Eski Türkiye'yi temsil eden partilerin, Türkiye'nin 60 yıl gerisinde AK Parti ise dünyadaki değişime, dönüşüme ve tüm gelişmelere ayak uydurabilen tek parti" dedi.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Elvan, Cam Piramit bahçesinde AK Parti Gençlik Kollarınca düzenlenen "Gençlik Buluşması" adlı etkinliğe katıldı.

"AK PARTİ DÜNYADAKİ DEĞİŞİME, DÖNÜŞÜME VE TÜM GELİŞMELERE AYAK UYDURABİLEN TEK PARTİDİR"

Eski Türkiye'yi ve yeni Türkiye'yi temsil eden partilerin olduğunu belirten Elvan, "Eski Türkiye'yi temsil eden partiler, Türkiye'nin 60 yıl gerisinde, AK Parti ise dünyadaki değişime, dönüşüme ve tüm gelişmelere ayak uydurabilen tek partidir" ifadelerini kullandı.

1983'te Milli Eğitim Bakanlığı'nın açtığı yurt dışı burs sınavını kazanarak 4 yıllığına İngiltere'ye gönderildiğini belirten Elvan, "İngiltere'de 5-6 Türk öğrenciyle karşılaştım. Onlar dedi ki 'Bizde Milli Eğitim Bakanlığı'nın bursuyla buraya doktora yapmaya geldik'. Doktoranızı yaptınız mı? diye sorduğumda 'hayır yapamadık, restoranlarda garsonluk ve bulaşıkçılık yaptık' dediler. 'Türkiye bizi İngiltere'ye burslu olarak gönderdi ama aylık bize göndermesi gereken 276 sterlini gönderemedi' dediler. 276 sterlin yapsa yapsa bin lira yapar. Devletin halini düşünebiliyor musunuz? Bir öğrencisine yurt dışında 276 sterlin gönderemeyen bir devlet. Geçmiş dönemdeki siyasetçiler Türkiye'yi o yaşadığımız sıkıntılı süreçlerde yaşattılar" şeklinde konuştu.

"MİLLİYETÇİLİK, DEVLETİN ONURUNU DAHA DA YÜCELTMEKLE OLUR "

2001'de dünyanın hiç bir yerinde kriz yokken Bahçeli'nin de içinde bulunduğu koalisyon hükümetinin Türkiye'ye kriz üstüne kriz yaşattığını söyleyen Elvan, "Faiz oranları yüzde 7-8 binlere ulaştı. Enflasyon rakamları yüzde 150'lere çıktı. Devletin eli kolu bağlı idi. Bakanlarımız IMF memurlarının talimatını yerine getiriyordu. Böyle milliyetçilik olmaz. Milliyetçilik işle olur. Bu devletin onurunu daha da yüceltmekle olur" diye konuştu.

Gençlerin, dünyadaki rekabet ortamında ayakta durabilmesi gerektiğini vurgulayan Elvan, şunları kaydetti:

"Sizlerin hem Türkiye'de hem de dünyada diğer gençlerle rekabet edebilecek bir konumda olmanız gerekir. Bu nedenle en az bir yabancı dil öğrenmelisiniz. Kendinizi çok iyi yetiştirmelisiniz." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title