Haberler

Eski Avukat Tamirhanede Ölü Bulundu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir otomobil tamirhanesinde geçici olarak yaşamını sürdüren ve suça karıştığı gerekçesiyle barodan atılan eski avukat 58 yaşındaki Kemal Çakmak, ölü bulundu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir otomobil tamirhanesinde geçici olarak yaşamını sürdüren ve suça karıştığı gerekçesiyle barodan atılan eski avukat 58 yaşındaki Kemal Çakmak, ölü bulundu. Kalp krizinden öldüğü sanılan Çakmak'a otopsi yapılmasına karar verildi.

Yalıkavak Mahallesi Gökçebel Mevkisi Küçüsanayi Sitesi'ndeki bir otomobil tamirhanesinin ikinci katındaki odada geçici olarak yaşamını sürdüren eski avukat Kemal Çakmak, işyeri sahibi Haydar Doğan tarafından sabah saatlerinde ölü bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Çakmak'ın vücudunda herhangi bir kesici ve delici yarası ile darp izine rastlamadı. Kalp krizinden öldüğü sanılan Kemal Çakmak'ın cesedi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kemal Çakmak'ın adının, 2007'de Aydın'da bir adam kaçırma olayına karıştığı, ayrıca suç örgütü lideri olmakla suçlandığı, bu süreçte İzmir Barosu'ndan ihraç edildiği öğrenildi. Çakmak'ın ekonomik sıkıntı içinde olduğu belirtilen işyeri sahibi Haydar Doğan da, "Görevinden uzun bir süre ayrıydı. Yeniden başlamak istiyordu. Ben de ona yardımcı olmak için kalacak yer verdim. Tamirhanenin üzerindeki odada kalıyordu. Şeker hastasıydı. Ölümüne üzüldüm" dedi

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title