Haberler

Eşini Öldüren Polis: Oğluma Ateş Ettim

Güncelleme:

Kayseri'de eşi Meliha Topçu'yu öldürmek suçlamasıyla yargılanan emekli polis Ömer Topçu, "Ben oğlum Uğur'a ateş ettim" dedi.

Kayseri'de 57 yaşındaki eşi Meliha Topçu'yu tabancayla vurarak öldürmek suçlamasıyla yargılanan emekli polis memuru 58 yaşındaki Ömer Topçu, "Ben oğlum Uğur'a ateş ettim. Eşimi vurmak için ateş etmedim" dedi. Duruşma olay yerinde keşif yapılması için ertelendi.

Olay, Kocasinan ilçesi Barbaros mahallesinde 17 Aralık 2012'de meydana geldi. Emekli polis memuru Ömer Topçu, evinin kapısından içeri tabancasıyla ateş ederek eşi Meliha Topçu'yu ayağından ve göğsünden vurarak ağır yaraladı. Oğlu Uğur Topçu tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Meliha Topçu, kurtarılamadı. Olaydan sonra gözaltına alınan Ömer Topçu, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

"KENDİ KAFAMA DA SIKARDIM"

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Ömer Topçu, olay sırasında eşine değil, kendisiyle tartışan oğlu Uğur'a ateş ettiğini söyledi. Daha önce psikolojik tedavi gören oğluyla zaman zaman tartıştıklarını belirten Topçu, eşini öldürmek gibi bir kastının olmadığını belirterek, "Oğlumla tartıştıktan sonra dışarı gitmek istedim. Eşim otomobilimin anahtarını getirmek için odaya girdi. Oğlum beni dışarı çıkartıp kapıyı üzerime örtmek istiyordu. Ben kapıdaki arbede sırasında korkutmak için oğlumun ayaklarına doğru kapıdan 3 kez ateş ettim. Eşimi vurmak için ateş etmedim. Eşim benim 36 yıllık hayat arkadaşım. Onun öldüğünü sonradan duydum. Öldüğünü tabancam elimdeyken duysaydım, kendi kafama da sıkardım" dedi.

Tanık olarak ifade veren Uğur Topçu da babasıyla bir otomobilin satışıyla ilgili tartıştıklarını ve olay sırasında babasının annesini görmeden kapının dışından ateş ettiğini söyledi. Duruşma, olay yerinde keşif yapılması ve bazı tanıkların dinlenmesi için ertelendi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Topçu Uğur Topçu Kocasinan Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title