Haberler

Eşine Zorla Fuhuş Yaptıran Koca Yakalandı

Güncelleme:

Adana'da dini nikahlı eşine ve onun kuzenine tehditle fuhuş yaptıran kişi, bütün parayı kendi alınca anlaşmazlık çıktı. Duruma el koyan polis çirkin tezgahı ortaya çıkardı.

Adana'da Kırgızistan uyruklu dini nikahlı eşine ve onun kuzenine tehditle fuhuş yaptırdığı ileri sürülen kişi yakalandı.

SOKAK ORTASINDA TARTIŞTILAR

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Bülent Angın Bulvarı'nda bir kişinin iki kadın ile tartıştığı ihbarı üzerine polis olay yerine geldi. Kırgızistan uyruklu Nırgül A. (32) ile kuzeni Nargıza K. (27), tartıştıkları Barış D.'nin (36) kendilerini tehdit edip fuhuş yaptırdığını ve hiç para vermediğini söyledi.

GEÇİM SIKINTISI ÇEKİNCE EŞİNİ FUHUŞA ZORLADI

Bu iddia üzerine Ahlak Büro Amirliği devreye girdi. Ekipler iki kadın ve zanlıyı emniyete götürdü. Nırgül A., 7 yıl önce çalışmak için Kırgızistan'dan Antalya'ya geldiğini burada Barış D. ile tanıştığını, kendisiyle dini nikahlı olarak evlendiklerini, bir de çocuklarının olduğunu, Adana'ya yerleştiklerini ancak bir süre sonra geçim sıkıntısı çektiğini söyleyerek kocasının kendisini tehditle fuhuş yapmaya zorladığını ve erkeklere pazarladığını iddia etti.

"BİZE HİÇ PARA VERMİYORDU"

Nırgül A'nın, "Ancak ben buna dayanamayarak ülkeme kaçtım. Sonra bir süre sonra yine çalışmak için Antalya'ya geldim. Burada hasta ve çocuk bakıcılığı yaparken bu adam beni yine buldu ve tehditle fuhuş yaptırmaya başladı. Bir süre sonra yanıma gelen kuzenime de tehditle fuhuş yaptırıp parasını da kendisi aldı. Bize hiç para vermiyordu" dediği öğrenildi.

Nargıza K. de Barış D.'nin tehditle fuhuş yaptırdığını söyledi.

İfadeleri alınan kadınlar sınır dışı edilmek üzere Adana İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Barış D., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Barış D., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırgızistan Antalya Seyhan 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (32)

ANGARALI:

Adanadan başka yerlerde kazanç eşit paylaşılıyo sıkıntı çıkmıyo Adanayı aç gözlülüğünden ötürü kınıyorum :))))))))))))

22
9
yanıtYanıtla
DR.Doktor:

Adananın yiğit cesur aslan ve kaplan gençleri madem bu pislikleri hep dışarıdan gelen yabancılar yapıyor ne biçim erkeksiniz oğlum siz neden izin veriyorsunuz güzelim şehrinizin adını kirletenlere. . . Yaşadığınız topraklara sahip çıkın yarın öbür gün bu ateş sizide yakar temizlik şart. . .

30
1
yanıtYanıtla
..Mobil-ANDROID:

adanaliyik allahin adamiyik diyede övunurler birde. madem o kadar yigitsiniz madem bu namussuzluklari disardan gelenler yapiyor siz engel olsaniza ama yemez

21
3
yanıtYanıtla
?:

Ulan mal 1 kişinin durumunu tüm adana halkına mal eden ''maldır'' zaten. ne diyim sana. bi düşün derim. tabi düşünebiliyorsan.

yanıt4
yanıt2
kadirlili:

ben kadirlili olup adana da öğretmen olarak çalışmaktayım. iki çocuğum var. burda çocuk yetiştiremiceğime kanaat getirdim. sokak başı sina. civisi çıkmış bu kentin.

22
1
yanıtYanıtla
..Mobil-ANDROID:

adanaliyik allahin adamiyik diye nara atan kerkenezler ulan siz daha kendi memleketinizde her yere giremiyorsunuz eline bayrak alipta gezemiyorsunuz korkunuzdan bide erkeklige geldimi mangalda kul birakmiyorsunuz.

16
3
yanıtYanıtla
tcMobil-ANDROID:

adanada yaşıyorum malesef bereket diye birşey yok çoğu insani o kadar çirkin ki yüzlerine vuruyor kalplerinin kötülüğü

16
1
yanıtYanıtla
1453:

Artık haberin başlığından yinemi adana deniyor

13
4
yanıtYanıtla
Önder.:

Simdi sermaye kalmadi . kendini dene sende para edersin .

16
0
yanıtYanıtla
otto:

adanaaa merkez patlıyor herkezzz adanaaaa ah adana

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title