Haberler

Dedikodulara Dayanamadığı İçin Öldürmüş

Güncelleme:

Adana'da eşi ve komşusunu öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 39 yaşındaki Y.Y., susma hakkını kullandığı için ifadesi alınmadan adliyeye sevk edildi.

Adana'da eşi 27 yaşındaki Songül Y. ve komşusu 36 yaşındaki Çetin Altun'u öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 39 yaşındaki Y.Y., susma hakkını kullandığı için ifadesi alınmadan adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisi Y.Y.'ın, emniyette polislere, oturdukları mahallede bir çok kişinin eşinin kendisini aldattığı yönünde uyardığını, cinayetleri işlemek zorunda kaldığını söylediği iddia edildi.

Merkez Seyhan İlçesi Dumlupınar Mahallesi'nde 20 Temmuz'da meydana gelen olayda, ailesine şiddet uyguladığı gerekçesiyle, mahkeme kararıyla evden uzaklaştırma kararı bulunan Y.Y., oturdukları mahallede eşi Songül Y. ve sevgilisi olduğunu iddia ettiği Çetin Altun'a kurşun yağdırdı. Genç kadın olay yerinde yaşamını yitirirken, Çetin Altun da kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesi'nde 5 gün sonra öldü.

Olayın ardından kaçarak izini kaybettiren Y.Y., dün Yunus polislerinin yaptığı asayiş uygulamasında, bir otomobil içinde yakalandı. Gözaltına alınan Y.Y., Asayiş Şube Müdürlüğü'nde susma hakkını kullanacağını belirterek, ifade vermedi.

Cinayet şüphelisi Y.Y.'ın, çevresindeki polislere, oturdukları mahallede eşinin kendisini aldattığı şeklinde dedikodu çıktığını, bir çok kişinin kendisini bu konuda uyardığını, dedikoduların devam etmesi üzerine, dayanamayarak cinayetleri işlemek zorunda kaldığını söylediği ileri sürüldü.

Geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edilen Y.Y., emniyetten çıkarken, "Ben kimseyi öldürmedim. İlaçlarımı vermiyorlar. Beni çocuklarımla görüştürmediler" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title