Haberler

Eşi Tarafından Doğum Gününde Öldürülen Kadın Toprağa Verildi

Güncelleme:

Eskişehir'de doğum gününde temizlikçi olarak çalıştığı iş merkezinde kocası tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen 2 çocuk annesi Huriye Kara toprağa verildi.

Eskişehir'de 45 yaşındaki Halil Kara tarafından doğum gününde temizlikçi olarak çalıştığı iş merkezinde pompalı tüfekle vurularak öldürülen 40 yaşındaki 2 çocuk annesi Huriye Kara toprağa verildi.

İstiklal Mahallesi İki Eylül Caddesi'ndeki Kızılay İş Merkezi'nde dün meydana gelen olayda özel bir şirkette şoför olarak çalışan Halil Kara, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Huriye Kara'yı pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.

Tüfeği olay yerinde bırakıp iş merkezinden elinde ekmek bıçağıyla dışarı çıkan Halil Kara 'Eşimi ben öldürdüm' diye bağıran Halil Kara polis ekipleri tarafından yakaladı. Gözaltına alınan Kara polislere eşinin kendisini başka erkeklerle aldattığını, bunu da gururuna yediremediğini öne sürdü. Kara dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Doğum gününde eşi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen Huriye Kara için bugün öğleyin Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki Altınevler Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Kara'nın yakınlarıyla çok sayıda kişi katıldı.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazını kıldıran imam, ölen için helallik istemeyi unutunca cemaat tarafından uyarıldı. İmam cenazeye katılanlardan helallik istedi.

Huriye Kara'nın cenazesi daha sonra götürüldü merkeze bağlı Akpınar Köyü'nde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil Kara Eskişehir Kızılay Eylül Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title