Haberler

Eşi Sosyal Medyadan Duyurdu! İsmail Hacıoğlu, Baba Oluyor

Güncelleme:

Şubat ayında nikah masasına oturan İsmail Hacıoğlu-Duygu Kaya Kumarki'ye çiftinden beklenen haber geldi.

İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever'le 4,5 yıllık evliliğini geçen yıl ocak ayında noktalamıştı. 30 yaşındaki oyuncu, boşanma yıldönümünde ise dansçı Duygu Kaya Kumarki'yle nikah masasına oturarak sürpriz evliliğe imza atmıştı. Şubat ayında evlenen ünlü çiftten güzel haber geldi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

3 aylık hamile olan ve kız bebek bekleyen Duygu Kumarki, ultrason fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Kumarki fotoğrafın altına "Kadın erkekten daha önemlidir. O rahminde hem kadını hem erkeği taşır. Sen zaten üstünsün. Şiir sensin, sevgin senin müziğin, sevginle çarpan kalbin senin dansındır" notunu düştü.

İşte Kumarki'nin paylaştığı kare;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İsmail Hacıoğlu Vildan Atasever Duygu Kaya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (3)

htc:

üç aylık bebeye bak lan en az beş aylık bu zaten evlenme sebebide belli oldu

13
7
yanıtYanıtla
komık adam:

bunlada cocuk oluncamı bosanacaksın se nı ne zaman gorecegız karım kotu bosandım dıye ıns duymayız ama beklenen haber oldugu için sasırmayız hayırlı olsun bakalım

4
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çocuk bıyıklı dogacak :)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title