Haberler

6 Aylık Hamile Olan Ece Erken'in Zor Anları

Güncelleme:

Doğum yapmasına az bir süre kalan Ece Erken, gittikleri bir eğlence mekanında eşi alkolü fazla kaçırınca arabayı kendisi kullanmak zorunda kaldı.

Ece Erken, eşi için organize ettiği doğum günü partisinin çıkışında, eşi fazla alkol aldığı için arabayı kendi kullanmak zorunda kaldı.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ DÜZENLEDİ

Şubat ayında adını Eymen Kartal koyacağı oğlunun doğumu için Amerika'ya gidecek olan Ece Erken, eşi Serkan Uçar'a Arnavutköy'de bir mekanda sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

"YOLUMUZ KISA, EMNİYETİMİZİ ALDIK"

Eşine ise para şeklinde motiflerle süslenmiş pasta yaptıran sunucu daha sonra bara geçti. Çıkışta kahkaha atarak yürüyen eşi alkollü olduğu için otomobili kullanmak 6 aylık hamile Erken'e kaldı.

Gazetecilerin "Hamileyken araba sürmek tehlikeli değil mi?" sorusuna ise "Yolumuz kısa emniyetimizi aldık" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Serkan Uçar Ece Erken Kartal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

dilekMobil-ANDROID:

millet hamile temizlie gidiyo odun komur tasiyo dogurana kadar canla basla calisiyo haketten ece erkene simdi nasil uzuldum.arabayi nasil surcek ne yorulmusdur simdi

34
0
yanıtYanıtla
hilaymobilWeb@haberler.com:

Takmissin koluna bir çocuk... Daha cok rezil olursun sen bununla

29
0
yanıtYanıtla
nevin:

bunu da koca diye aldın ya helal olsun sana gerçi senin de ondan aşağı kalır yanın yok da neyse yapacak bir şey yok

24
2
yanıtYanıtla
hanlar azerbaycanlı:

bu ecede durdu-durdu turnayı gözünden vurdu, 85 milyonunun icinde ne kadar geri zekalı, ayyaşı varsa onu buldu. Bu kadar erkeklerde tecrübe edinmeliydi bence

20
3
yanıtYanıtla
SelcenMobil-IOS:

Amma abarttılar ne varmıs araba kullanmasında ben 8. Ayımdayım araba kullanıyorum hemde hergün iyi olduktan sonra sanki extrem birşey gibi haber yapıyorsunuz birde !

17
1
yanıtYanıtla
BALTACI:

para şeklinde motiflerle süslenmiş pasta, durumu özetlemiş aslında.

17
1
yanıtYanıtla
cumhuriyetimizin aci meyvalari...!!!:

Bu gördügümüz nesiller cumhuriyetimizin nesilleridir. . bir bakin ALLAH askina, , toplumun önüne gecen ve topluma yön veren bunlar, , genclerimizi yoldan cikaranlar bunlar, , haya ve utanma duygusu varmi bunlarda. . . ?

15
2
yanıtYanıtla
mete:

BU ECEDE Bİ BENLE ÇIKMADI BÜTÜN MEMLEKETLE ÇIKTI ECE BENİDE SIRAYA YAZSANA HEM VALLA O YANINDAKİ ÇOCUKTAN DAHA YAKIŞIKLI VE KARİZMATİKİM

12
4
yanıtYanıtla
corci:

nasıl olsa 1-2 içinde boşanırsınız, niye çocuk yaparsınız bilmem.

16
0
yanıtYanıtla
nesli:

bu nasıl koca bundan bir cacık olmaz ece bulamadın kendine doğru dürüst bir adam

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title