Haberler

Eser Yenenler, Şeyma Subaşı'yla Olan Bir Videosunda Uyuşturucu Kullandığı Yönündeki İddialarını Yalanladı

Güncelleme:

TV8 ekranlarında 'EYS' adlı programı sunan Eser Yenenler'in yıllar önce Şeyma Subaşı ile çekilen bir videoda uyuşturucu kullandığı iddia edildi. Hakkında çıkan iddialara Instagram hesabından sitem eden sunucu, haberi yapanlara dava açacak.

Ekranların sevilen isimlerinden Eser Yenenler'in aralarında Şeyma Subaşı'nın da olduğu bir arkadaş ortamında çekilen görüntüde arkadaki masada uyuşturucu madde kullandığı iddia edildi. İddialara kısa sürede sosyal medya hesabından cevap veren Yenenler, haberi yapanlara dava açacağını da söyledi.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANDIĞI İDDİA EDİLDİ

TV8 ekranlarının yeni programı EYS'nin sunuculuğunu yapan Eser Yenenler'in yıllar önce Şeyma Subaşı ile çekilen bir videosunda uyuşturucu madde kullandığı iddia edildi. Yenenler'in söz konusu videosu kısa sürede sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Eser Yenenler, Şeyma Subaşı'yla Olan Bir Videosunda Uyuşturucu Kullandığı Yönündeki İddialarını Yalanladı

"REZİLSİNİZ"

Eser Yenenler, hakkında haber yapan bir Instagram magazin hesabının paylaşımına yorum yaparak "Rezilsiniz. Şeyma'nın postunda var video gizli bir video gibi paylaşıyorsunuz bir de. Klima var yanmıyor, sigarayı eğilip yakıyorum 3 sene önce." diyerek sitem etti.

Eser Yenenler, Şeyma Subaşı'yla Olan Bir Videosunda Uyuşturucu Kullandığı Yönündeki İddialarını Yalanladı

"PEŞİNİZİ BIRAKMAYACAĞIM"

Ünlü sunucu aynı zamanda "Yok öyle haber yapıp kaçmak bırakmayacağım peşinizi" diyerek söz konusu haberleri yapanlara dava açacağını söyledi.

Eser Yenenler, Şeyma Subaşı'yla Olan Bir Videosunda Uyuşturucu Kullandığı Yönündeki İddialarını Yalanladı

"KÖTÜ ALIŞKANLIĞIM SİGARAYDI, BIRAKTIM"

Eser Yenenler, yaptığı bir diğer açıklamada ise "Tek kötü alışkanlığım sigaraydı onu da bıraktım. Art niyetli paylaşımlara gelsin bu stroy (hikaye)" dedi.

Eser Yenenler, Şeyma Subaşı'yla Olan Bir Videosunda Uyuşturucu Kullandığı Yönündeki İddialarını Yalanladı

Eser Yenenler, Şeyma Subaşı'yla Olan Bir Videosunda Uyuşturucu Kullandığı Yönündeki İddialarını YalanladıŞeyma Subaşı ve Eser Yenenler

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eser Yenenler Şeyma Subaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (42)

ATİK:

ACUN BÖYLE DÜNKÜ ÇOLUK ÇOÇUKLARLA VE SOYTARILARLA ÖZEL HAYATINA SOKUP VE TELEVİZYON ÖNÜNE ÇIKARIRSA 2019 YILININ SONUNU GÖREMEZ BİRDE KALKMIŞ YUNANİSTANA BULAŞMIŞ SENİN NE İŞİN VAR KENDİSİNE FAYDASI OLMAYAN ÜRETMEYEN SADECE TÜKETEN TOPLUMLA. . .

31
4
yanıtYanıtla
Vicdansız ahlaksızlar:

Yorumum bu habere değil bütün haberlere. Buraya yazmamın sebebi diğer haberlerin yoruma açık olmaması. Utanmadan bıkmadan yorulmadan yalan sahte haberler yapıyorsunuz. Örneğin bir gün amerikayla iyiyiz ertesi gün kötüyüz. Birgün işkur dünya sıralamasında girdi ertesi gün işsizlik 500 bin küsür arttı. Şaka gibi. İnsanların akıl sağlığıyla oynuyorsunuz ya sizde karşılığını bulursunuz inşallah. Ve bunun gibi yüzlerce binlerce yalan dolan hergün. Resmen bu milletle dalga geçiyorsunuz. Allah inşallah size bu yaptıklarınızın cezasını verir. İğrenç utanç verici habercilik. Kandırdığınız insanların yüzlerce katı kere kandırılırsınız inşallah yalancılar sizi.

24
1
yanıtYanıtla
jjjjj:

eh biz de haber diye okuyoruz bunları. halimiz harap.

yanıt2
yanıt0
el elim:

eser kim şeyma kim tanımıyorum

18
2
yanıtYanıtla
PAŞA KÖYLÜ:

Şeyma ilk sahibi tarafından kullanıldı artık ortak kullanılan sevgili oldu

13
3
yanıtYanıtla
demir:

bu arkadaş kimdir naapmıştır ne vermiştir ne üretmiştir yani bu kadar meşhur olmanın kolay olduğu bi ülkede yaktığı sigara yakmadığı sigara bile haber olup gündeme geliyosa onun diil bizim sorunumuz çok önemli konu aman peşini bırakmayalım sakın aydınlatın halkı çook merak ediyoruz

15
1
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

ULAN BIZ BU FAKIR HALIMIZDE DAĞLARI İÇTİK. . SİZ KİMDEN NEYİ SAKLIYORSUNUZ. VURUN GOGOYA ASLININ COCOYA SONRA VODKA RAKI VİSKİ DERKEN. . EN KÖTÜ ALIŞKANLIK SİGARAYDI DİYİN. . ADAM DİĞERLERİNİ KÖTÜ GORMUYOR ARKADASLAR MESELE BURADA

11
3
yanıtYanıtla
yemezler coni:

sigarayı burnunu kapatarak mı yakıyosun anlamadım ben bu işi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13
1
yanıtYanıtla
PAŞA KÖYLÜ:

Kan testinde 6 aya kadar kullanıp kullanmadığı çıkıyor. tüm ünlülerin kan testinden geçmesi gerekir. Kullanan ünlülere yayın yasağı uygulanmalıdır.

11
3
yanıtYanıtla
Evsiz Adam:

Şeymasiz günlerimiz yok Şeyma Şeyma sen neymişsin kız :))

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title