Haberler

Esenler'de Üniversiteler Fuarı

Güncelleme:

Üniversite adayları, Esenler'de düzenlenecek Üniversiteler Fuarı'nda hayalini kurdukları üniversitelerin temsilcileriyle yüz yüze görüşecekler. Fuar, 23 Şubat Perşembe günü kapılarını öğrencilere açıyor.


Final Eğitim Kurumları ve Esenler Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek Üniversiteler Fuarı, Esenlerli öğrencilerle buluşacak. Türkiye genelindeki vakıf ve devlet üniversiteleri, meslek yüksekokulları ve yurtdışından uluslararası üne sahip üniversiteleri bir araya getirerek üniversite adaylarına aynı çatı altında birçok üniversiteye ulaşma imkânı sunan Üniversiteler Fuarı, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde 23 Şubat Perşembe günü, 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

AKADEMİYSEN VE YAZARLAR SEMİNER VERECEK

Adayların tüm üniversitelerle yüz yüze görüşebileceği fuarda, üniversitelerin tanıtım birimleri, uzman eğitimci ve akademisyenlerle soru/cevap görüşmeleri, "Başarıya Doğru", "Siz ve Vizyonunuz", "Üniversiteye Yerleşmede Oyunun Kuralları ve YÖK Atlası" seminerleri gerçekleştirilecek.

MARMARALI ÖĞRENCİLERİN ROBOTU TANITILACAK

Sabah Gazetesi yazarı Sait Gürsoy, Kemerburgaz Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Buket Aksu, İstinye Üniversitesi Genel Sekreteri Burak Kılanç'ın konuşmacı olarak katılacağı fuarda, Marmara Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Kulübü öğrencileri de ürettikleri robotu sergileyecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Esenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title