Haberler

Esenler'de Polise Ateş Açıldı,1 Kişi Vurularak Öldürüldü

Güncelleme:

İstanbul Esenler'de polis ekiplerine silahla ateş açan gruptan 1 kişi vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Esenler'de devriye atan polis ekiplerine ateş açan gruptan bir kişi vurularak hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Olay saat 23.00 sırlarında Esenler Tuna Mahallesi Mahmut Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre caddede devriye atan polislere üzerlerinde bomba düzeneği, molotofkokteyli ve havai fişek bulunduğu belirtilen yüzleri maskeli bir grup, polis ekiplerine silahla ateş açtı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ekiplerin anında karşılık vermesi sonucunda çıkan çatışmada grup bir şüpheli hayatını kaybetti. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatan polis 4 kişiyi gözaltına aldı. Polisin bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Esenler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (96)

YETER ULAN ARTIK...:

Elinize kolunuza sağlık, yüzünü örteni, molotof taşıyanı/atanı, havai fişek taşıyanı/atanı, silah taşıyanı, ortalık yakıp kıranı vurun ya ALLAH AŞKINA VURUN acımayın. . . .

128
73
yanıtYanıtla
23:

Admin ateş eden kişi değil, ateş açan terörist diye yazacaksın , zoruna mı gitti.

138
20
yanıtYanıtla
Fatih keskin:

Şakirt ne olacak..

yanıt2
yanıt1
Tikral:

Ne bicim yazmisin haberler yoksa siz de mi ermeni pkk yanlisiniz bir terorist vurulmustur diye yazilir nasil yorum yaziyorsunus yuhhhh

yanıt60
yanıt7
akp ye oy veren pkk ya güç verir:

pkk nın en büyük destekcisi rte dir silahlanıp toparlanması için elinden geleni yaptı vijdanı olan unutmaz rte bunları bavul zurna ile merasimle karşılayıp şımartmıştı

61
97
yanıtYanıtla
adanali:

la nasil bi yorum atmissin sen la kim yikiyo beyninizi sizin adama helal olsun yesede calsada boyle salcalari kendinden geciriyo oylar akp;);)

yanıt0
yanıt0
Hasan P.:

Cok komiksin ve utanmazsin ne bu kiskanclik düsmanlik sen de mi hain sin yoksa?

yanıt23
yanıt22
oktan:

elini vijdanına koy gözündeki perdenin inmesini bekle

yanıt5
yanıt23
Tc:

Peki hdp ye veren ne olur zaten bugun bu olaylar turkiyede yasaniyorsa bil ki hdp ye oy verildigi icindir barisi turkiye de saglayan parti de ak partidir bos bos yorum yazmanin bi anlami yok dinsizlere oy verin siz daha basiniza neler gelir

yanıt0
yanıt1
xxxx:

Zihniyetsiz

yanıt0
yanıt0
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title