Haberler

Esenler'de 'Medya ve Manipülasyon' Paneli

Esenler Belediyesi ve İletişim Platformu işbirliğiyle Esenler’de “Medya ve Manipülasyon” konulu bir panel düzenlendi.

Türkiye ve dünya gündeminde güncelliğini koruyan “Medya ve Manipülasyon” konusu Esenlerde düzenlenen panelde ele alındı. Panel de kitle kültürü ve kitle yönetimi, medyanın toplum üzerindeki etkisi, yeni medya kavramı, basın ve yayın özgürlüğü, haber kaynaklarının artması ve çeşitlenmesinin manipülasyona etkileri konuları ele alındı. Moderatörlüğünü yazar Hilal Kaplan’ın yaptığı panele konuşmacı olarak, Gazeteci Melih Altınok, TV Programcısı Ersoy Dede ve Akademisyen Yrd. Doç Dr. Yusuf Özkır konuk oldu. Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, Nihat Karataş ve Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu'nun yanı sıra çok sayıda Esenlerli genç katıldı. Panel sonunda gazetecilere soru sorma imkanı bulan gençler, sevdikleri gazetecilerden bilgi alıp sohbet etme imkanı da buldu.

Öte yandan, panele katılan lise öğrencilerinden, gazeteci olmak istediklerini belirten Mertcan İpek ve Taner Geyik düzenlenen panelden dolayı Esenler Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini belirttiler. 

MURAT DELİCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Esenler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title