Haberler

Esenler Belediyesi Başkanı Göksu'dan Kılıçdaroğlu'na Tepki

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun postaneye gelişi- Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun açıklaması - Tevfik Göksu'nun tanıtım DVD'si göndermesi Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, katıldığı bir televizyon programında Esenler'i küçümsediğini ileri sürdüğü CHP Genel Başkan'ı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Esenler'i anlatan tanıtım DVD'si gönderdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun postaneye gelişi- Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun açıklaması - Tevfik Göksu'nun tanıtım DVD'si göndermesi Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, katıldığı bir televizyon programında Esenler'i küçümsediğini ileri sürdüğü CHP Genel Başkan'ı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Esenler'i anlatan tanıtım DVD'si gönderdi.Başkan Göksu ve beraberindeki heyet, Esenler PTT şubesine gelerek, Esenler'in anlatıldığı, Türkiye'nin yedi bölgesinden insanların seslendirdiği ve Esenler'in değişik mekanlarında çekilen tanıtım filminin DVD'sini CHP Genel Merkezi'ne postaladı.Burada gazetecilere açıklama yapan Göksu, bugün anlamlı bir gönderide bulunduklarını söyledi.Göksu, Başbakan Davutoğlu'nun Maltepe Mitingi'nde, Esenler'e yapılacak şehir parkı için, 'Artık insanlar Maltepe'den, Pendik'ten Esenler'e pikniğe gidecekler' dediğini anımsatarak, Türkiye'nin en büyük dünyanın da üçüncü büyük şehir parkının Esenler'de inşa edildiğini ifade etti.Esenler'in 5-6 yıllık süreçte ciddi değişimlere uğradığına dikkat çeken Göksu, "Her şeyden önemlisi Esenler sosyal dokusu itibariyle İstanbul'da suç ve suç oranlarının en az olduğu ilçelerden bir tanesi. Sayın Başbakanımızın Maltepe'deki açıklamalarından sonra, maalesef Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir televizyon kanalında, 'İnsanlar şu ilçeleri bırakıp da Esenler'e huzur bulmaya mı gidecekler' gibi bir açıklaması oldu. Biz de bugün sayın Kılıçdaroğlu'na buranın nasıl bir huzur kenti olduğunu türkülerle ifade eden, yedi bölgeden insanların seslendirdiği bir tanıtım filmi gönderiyoruz. Esenler, Türkiye'nin sosyal dokusuyla birebir örtüşen bir şehirdir. Türkülerle Esenler'i anlatan, daha doğrusu her bölgeni çocuklarının seslendirdiği ve Esenler'de değişik mekanlarda seslendirilen tanıtım DVD'sini sayın Kılıçdaroğlu'na gönderiyoruz. Umarım Kılıçdaroğlu da televizyon kanalında yapmış olduğu açıklamanın bir dil sürçmesi olduğunu ifade ederler" diye konuştu.Başkan Göksu, Kılıçdaroğl'unun açıklamalarının, ilçede yaşayan insanların ağrına gittğini belirterek, 500 bin nüfuslu ilçeyi yok saymanın, huzursuzluğun bir örneği olarak göstermenin Kılıçdaroğlu açısından büyük bir hata olduğunu dile getirdi.Kılıçdaroğlu'na, bilgi eksikliğini tamamlaması için DVD'yi gönderdiklerini aktaran Göksu, "Esenler halkı, 7 Haziran'da gerekli cevabı verecektir" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Tevfik Esenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title