Haberler

ESE-Frankfurt, Türk İşletmecilere Yönelik Sertifika Programı Düzenledi

Güncelleme:

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, terörün her türlüsünü kınadığını belirterek Paris'teki saldırıların Türk turizmini olumsuz etkilemeyeceğini söyledi.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, hangi ülkede olursa olsun terörün her türlüsünü kınadığını belirterek, Paris'teki terör saldırılarının Türk turizmini olumsuz etkileyeceğini düşünmediğini söyledi.

Aydın, Almanya'nın Frankfurt kentinde faaliyet gösteren "European School of Economics (ESE) Frankfurt" tarafından Türk kökenli işletmeciler için düzenlenen "İşletme Yönetimi Sertifikası" programında, "Farklı Kültürleri Yönetmek ve İnovasyon" konulu bir sunum yaptı.

Sunum sonrasında AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Aydın, son günlerde artan terör saldırılarına dikkati çekerek, "Terörün her türlüsünü kınıyoruz. Paris'teki saldırıların Türk turizmine olumsuz etkisinin olacağını düşünmüyorum. Elbette güvenlikle alakalı çalışmaları artırmamız lazım. Ancak bir birey olarak terörün her türlüsünü ister Paris'te, ister Suriye'de isterse Türkiye'de olsun kınıyoruz" dedi.

Aydın, şirketin 2015 yılı hedeflerine ilişkin de bilgi verdi. Bu yıl 1,1 milyar avro ciroya ulaşmayı hedeflediklerini aktaran Aydın, şirketin ciddi bir büyüme ivmesi kazandığını ve 2016 yılında uçak sayısını 77'ye çıkararak daha fazla noktaya daha fazla yolcuyu taşımayı hedeflediklerini dile getirdi.

-"Ülkemizde 13 yıldır devam eden istikrar var ve bu turizme de rakamsal olarak yansıyor"

Server Aydın, Türkiye'de son 13 yıldaki istikrar ortamının ve ekonomik büyümenin turizm sektörünü olumlu etkilediğini vurgulayarak, "İstikrar olmadığı zaman turizmin çok büyüme şansı yok. Türkiye'nin de son 13 yılda yakaladığı bir istikrar ve ekonomik büyüme var. Tabii ki Türk turizmi de bundan olumlu etkileniyor. Şu an ülkemizde 13 yıldır devam eden istikrar var ve bu turizme de rakamsal olarak yansıyor" diye konuştu.

Türk turizminin beklentilerin aksine başarılı bir yıl geçirdiğini belirten Aydın, "Geçen yıl Türk turizmi kötü gidecek deniyordu, bir sürü dedikodu vardı. Ancak çok başarılı bir 2015 yılı geçirdi Türk turizmi. Belli bölgelerde turist sayısı azaldı ancak bunu başka bölgeler telafi etti. Artık Türk turizmi bir bölgeye dayalı yaşayan bir turizm değil. Çok fazla varyasyon ve ulaştığı hedef pazar var. Dünyanın dört bir yanından turist geliyor. Hem ülkemizin güzelliği hem de ekonomik başarısı Türk turizmine olumlu yansıyor" ifadelerini kullandı.

Aydın, ayrıca ortak kuruluşları Lufthansa'da son dönemde yaşanan grevlerin şirketi etkilemediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Frankfurt Türkiye Paris Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title