Haberler

Eş ve Doktor Cinayeti Davası

Adana'da kendisini doktor ile aldattığını ileri sürdüğü eşini ve doktoru öldüren sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

Adana'da kendisini doktor ile aldattığını ileri sürdüğü eşini ve doktoru öldüren sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

2008 yılından bu yana Irak'ta inşaatlarda çalışan Mehmet N.O., izinli olarak geldiği Adana'da 22 yıllık eşi Semra'nın kendisini mahalledeki sağlık ocağında görevli aile hekimi Dr. Cengiz Ünal ile aldattığını banyoda telefonla konuşurlarken öğrendi. Öfkelenen Mehmet N.O., banyonun kapısını kırıp eşini dövdü. Aile büyüklerinin araya girmesiyle eşini affeden Mehmet N.O., aldatılmayı gururuna yediremeyip eşini ve eşinin sevgilisi doktoru öldürmek için plan yaptı. 27 Kasım 2013'te arkadaşının motosikletini kullanmak üzere alırken, motosikletle sağlık ocağının yakınlarına gitti, evli ve 2 çocuk babası aile hekimi Dr. Cengiz Ünal'ın işten çıkışını bekledi. Dr. Ünal'ı iş çıkışı takip edip kafasına 3 el ateş edip öldürdü. 15 dakika sonra da evine giderek televizyon seyreden eşi Semra O.'yu yine kafasına 3 el ateş ederek öldürdükten sonra kaçıp, bir gün sonra polise teslim olup tutuklandı.

Katil zanlısı Mehmet N.O. hakkında cumhuriyet savcısı soruşturmayı tamamlayıp Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'tasarlayarak öldürme' suçundan dava açtı.

Cumhuriyet savcısı, eşi ile eşinin doktor sevgilisini öldürmekten 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Mehmet N.O.'nun cinayetleri eşinin kendisini aldatması üzerine işlediği için verilecek cezada tahrik indirimi uygulanmasını istedi.

Önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak olan katil zanlısı O., tutuklandığı nöbetçi mahkemedeki savunmasında çifte cinayeti neden ve nasıl işlediğini şöyle anlattı:

"Eşim diş hekiminin yanında çalışıyordu. İzne geldiğimde eşimin yatak odasında konuştuğu kişiye 'hayatım, aşkım, canım' dediğini duydum. Eşime güvendiğim için şüphelensem de üzerinde fazla durmadım. Eşim internete çok giriyordu. Devamlı chatleşiyordu. Bana karşı tavırları değişti, ters davranmaya, evle ilgilenmemeye, yemek yapmamaya başladı. Ayrılmaya karar verdim. Ancak, çocuklarım ve ailem araya girince işler düzeldi. 1.5 ay önce eşim çok adet gördüğünü söyleyip doktora gitti. Ben daha sonra eşimin o gün kürtaj olduğunu öğrendim. O zamanlar kendisinden şüphelenmediğim için üzerine düşmemiştim. 23 Kasım günü banyo yapıp çıktım. Daha sonra eşim banyoya girdi. Banyo kapısına vurup dışarı çıkacağımı söyledim. Ancak, çıkarken çorap giymediğimi fark ettim. Yatak odasından çorap alıp giyerken eşimin banyoda bir erkekle telefonla konuştuğunu duydum. Kulağımı kapıya dayadım. Şuurumu kaybedip kapıyı yumruklayıp kırdım. Telefondaki kişinin kim olduğunu sordum. 'Önce arkadaştık, sonra aşık olduk' dedi. İsmini vermedi. Telefonu alıp eşimin konuştuğu numarayı çevirdim cevap vermedi. Kendi telefonumla aradım yine cevap vermedi. Eşim, 'sakinleş konuşuruz' dedi. Ben de 'ismini söyle söylemezsen seni öldüreceğim' dedim. O da 'erkeksen öldür, duyduğunu duydun' dedi. Bu olayı aile büyüklerimize anlattım. Annesi eşime Kur'an'a el bastırdı. 'Biz arkadaştık, bu olay kapanacak, bir daha görüşmeyeceğim' diyerek söz verdi. Kendisiyle yalnız görüştük. Bana, 'banyoda konuştuklarımızı duydun, her şey açık, kendisi aile hekimi Cengiz Ünal, erkeksen vur beni' dedi. O anda beynimden vurulmuşa döndüm. Eşimin beni aldatması aklımdan çıkmıyordu. Arkadaşımın telefonundan 118 80'ni aradım. Eşimin telefonda konuştuğu kişinin numarasının kime ait olduğunu sorduğumda Cengiz Ünal'a ait olduğunu teyit ettim. Ondan sonra doktoru eşimle birlikte yakalamak için takip etmeye başladım. Eşimin ihanetine fazla dayanamayıp, 'inceldiği yerden kopsun, bunları vurup cezaevinde yatar cezamı çekerim' diyerek ikisini de öldürmeye karar verdim. Bir arkadaşımdan emanet aldığım tabancamı alıp, arkadaşın motosikleti ile sağlık ocağının oraya gidip doktoru beklemeye başladım. Elinde çantasıyla otomobiline doğru yürümeye başladı. Yanımdan geçti, motorumu bırakıp hızlıca yürüyüp yanına yaklaştım. Silahı boynuna dayayıp bir el ateş ettim. Yere düşünce de iki el daha ateş ettim. Motorla eve geldim. Evde kızım ve eşim vardı. Kızıma 'çık dışarı' dedim. Çıkmadı. Eşim kanepeye uzanmış televizyon seyrediyordu. Üzerine çöküp kafasına 2 el ateş ettim, yere düşünce bir el daha ateş ettim. Kızım ilk atıştan sonra içeri girdi. Çığlık atıp dışarı kaçtı. Her ikisini de öldürdükten sonra amacım, askerdeki oğlumu son kez görüp teslim olmaktı. Amcamın oğlunun kamyoncular sitesindeki işyerine gittim. Olanları onlara da anlattım. Sonra teslim oldum. Eşimi ve doktoru öldürdüğüm için çok pişmanım, keşke olmasaydı."

Mehmet N.O. için 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Ünal Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title