Haberler

Es-Es'in Kaptanı İkinci Yarıdan Umutlu

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un takım kaptanı Sezgin Coşkun, "Devre arası kampıyla iyi çalışma yapıp konsantre olarak ikinci yarı daha iyi olacağız." dedi.

"Es-Es"in kaptanı ikinci yarıdan umutlu- Eskişehirspor Futbol Takımı Kaptanı Coşkun: "Devre arası kampıyla iyi çalışma yapıp konsantre olarak ikinci yarı daha iyi olacağız"- "Uzun süre Eskişehirspor forması giymek istiyorum" DENİZ AÇIK - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un takım kaptanı Sezgin Coşkun, "Devre arası kampıyla iyi çalışma yapıp konsantre olarak ikinci yarı daha iyi olacağız" dedi.Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 8 yıldır siyah-kırmızılı formayı giydiğini ve adeta "takımın demirbaşı" olduğunu söyledi.Eskişehir'de yaşamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Coşkun, "Uzun süre Eskişehirspor forması giymek istiyorum" diye konuştu.Sezgin Coşkun, Spor Toto Süper Lig'de bu sezona iyi başladıklarını ancak kötü devam ettiklerini vurguladı.Sezonun ilk yarısında güçlü ekiplerden deplasmanda puanlar aldıklarını hatırlatan Coşkun, şöyle konuştu: "Sahamızda rakibimiz olabilecek takımlara puan kaybettik. Bu yüzden sıralamada altlara kadar indik. Bu da takımın üzerinde tedirginlik yarattı ve güven eksikliğimiz oldu. Kaliteli bir takımımız var. Genç ve kaliteli oyunculara sahibiz. Ligde iki-üç maç üst üste kazanamayınca ister istemez hedefinizden kopar gibi oluyorsunuz ancak takımlar arasında kopmalar henüz gerçekleşmedi. İkinci yarıda daha zorlu maçlar olacak. Avrupa ve düşmeme hedefine sahip takımlar olacak. Bunun için de devre arası kampıyla iyi çalışma yapıp konsantre olarak ikinci yarı daha iyi olacağız."Futbol SÜPERLİG Eskişehirspor Futbolcu Takım kaptanı Sezgin CoşkunMuhabir: Deniz Açık Yayınlayan: Sedat Gök İndir -

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Sezgin Coşkun Deniz Açık Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title