Haberler

Erzurumlulardan Höbek'e Büyük İlgi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, Darıca Erzurumlular Derneği'nin dayanışma gecesinde büyük ilgi gördü

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek çalışmalarında hız kesmiyor. Esnaf, vatandaş ve sivil toplum ziyaretlerine büyük önem veren Dr. Hakan Höbek, dün de Darıca Erzurumlular Derneği tarafından düzenlenen sohbet ve dayanışma gecesine katıldı. Dr. Hakan Höbek'e Erzurumlular büyük ilgi gösterdi

Yüksek katılım vardı

Eski AK Parti Kazım Karabekir Mahalle Başkanı Mustafa Yazar'ın ev sahipliğini yaptığı gece Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki Ulu Çınar Has Bahçe Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Geceye AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek'in yanı sıra AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe yönetimi, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sertan Tunçel ile Darıca ve Gebze'de yaşayan Erzurumlular katıldı.

Kete ikram ettiler

Erzurumluları buluşturan gecede en büyük ilgiyi, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek gördü. Geceye katılanlarla yakından ilgilenen ve herkesle sohbet eden Dr. Hakan Höbek, "Erzurum, Doğu'nun incisidir. Bu kentten her zaman güzel insanlar yetişmiştir. Tüm Erzurumlu hemşehrilerimizi, bu güzel geceden dolayı kutluyorum" dedi. Gecenin ev sahipliğini yapan Mustafa Yazar da Dr. Hakan Höbek'e Erzurum'un meşhur açma ketesini ikram etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kazım Karabekir Ak Parti Darıca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title