Haberler

Erzurum'un Sembolü Olan Kayakta Atlama Kulelerinin Pistleri Çöktü

Güncelleme:

Erzurum'da Üniversitelerarası Kış Oyunları için yaptırılan kayakla atlama kulelerinin pistlerinde çökme meydana geldi.

Erzurum'un 2011 yılında ev sahipliği yaptığı 25'inci Dünya Ünivresiteler Kış Oyunları için yaptırılan kayakla atlama kulelerinin önündeki pistlerde toprak kayması meydana geldi. Pistler tamamen kullanılamaz duruma gelirken, otel ve diğer tesisler de boşaltıldı.

100 MİLYON LİRA HARCANARAK YAPTIRILMIŞTI

Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için Erzurum'un merkez Palandöken İlçesi Kiremitliktepe'de 100 milyon lira harcanarak yaptırılan Türkiye'nin ilk kayakla atlama kulelerinde bugün sabah saatlerinden itibaren toprak kayması hissedildi. 95 ve 125 metre yükseklikteki iki kulenin önündeki pistlerde görülen açılmalar üzerine Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, AFAD ekiplerini bölgeye götürerek inceleme yaptırdı. Toprak kayması olduğu belirlenen pistler, bugün saat 15.00 sıralarında heyelanla birlikte tamemen dağıldı.

DEPREM KORKUSU YARATTI

Kış sezonunda hiç kullanılmayan, geçen 6 Temmuz günü ise kampa giren Kayak Milli Takım sporcularının atlayış yaptığı pistlerde meydana gelen toprak kayması, çevrede deprem korkusu yarattı. Kimsenin burnunun kanamadığı olayda can kaybı ve yaralanma olmadığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Palandöken Türkiye Erzurum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

anıl:

o tesisler çakma dini bütün akp yandaşının sonradan ihale için kurulan şirketlerin dualarla yaptıkları tesisler kendileride kalsaydı ya altında!!!

41
2
yanıtYanıtla
tayyep erdoğmuş:

biz daha iyisini yapana dek en iyisi bu, vayt_parti, gücü hırsızlığında...

39
1
yanıtYanıtla
/TABLE:

SEN DAHA BETERLERİNİ GÖSTER BU HIRSIZLARA RABBİM, AMİN...

31
6
yanıtYanıtla
bozkurt:

cümentodan calmislardir

20
5
yanıtYanıtla
ycl:

acaba 100 milyonun hesabını soracak bir tane adam!!! çıkacak mı koca memlekette???

21
1
yanıtYanıtla
RTE:

HAMDOLSUN, YENİ İHALE YENİ KOMİSYON, ALLAHIM HEP Mİ BANA BİRAZ ŞU FAKİR FUKARAYA VER, DİKKAT ÇEKİYORUM OLMUYOR AMA

16
6
yanıtYanıtla
mavi marmara:

metro su alır. otobanlar çöker. marmaray su sızdırır tuneller çöker .polisten saglık müdürü muhendisten emn daire başkanı gazteciden genel müdür .hayvanat bahçesi mudurunden TUBİTAK muduru olacagı bu tam bir yaptıkları ÇİN malı gibi atlama kuleside oledir her hal getti ahmet KÜÇÜKLERE AYAKKABI KUTULARI YAZIK ERZURUMA YAZIK ÇİFTE MİNARELİ MEDRESE NE ZAMAN YAPILDI HANI OSMANLIYI SELÇUKLUYU ÖRNEK ALIYODU

21
0
yanıtYanıtla
HAKAN:

yapılan on binlerce eserden biri toprak kaymasından yıkılmış.....hiiiç eseri olmayanlar fırsat bulmuşlar..sizinde ATATÜRKÜN vefatından sonra en azından bir eseriniz olsaydıda yazsaydınız :)))) ne bileyim hızlı tren gibi,her ile üniversite gibi,marmaray gibi veya 3.körü gibi:)))))

5
15
yanıtYanıtla
ESAS ATATURKCU:

he he he tayyibin haramları çıkıyor allah beter etsin haram paralarla bukadar olur

10
9
yanıtYanıtla
The Antepli:

enbeli bömbeli Adam gibi düz yapsaniza ne lan bu :) HAHAH

12
6
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title