Haberler

Erzurum'dan Halep'e 40 Tır Yardım

Erzurum'daki "Halep'e Yardım Kampanyası" dahilinde toplanan 40 tır yardım malzemesinin Halep'ten göç eden Suriye halkına ulaştırıldığı bildirildi.

Erzurum'daki "Halep'e Yardım Kampanyası" dahilinde toplanan 40 tır yardım malzemesinin Halep'ten göç eden Suriye halkına ulaştırıldığı bildirildi.

Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTPS) Başkanı Mustafa Güvenli, yaptığı yazılı açıklamada, 13 Aralık 2016'da başlatılan yardım kampanyasında toplanan 40 tır yardım malzemesinin Suriye halkına ulaştırıldığını belirtti.

Mağdur ve mazlum Halepliler için başlattıkları kampanyada Erzurumluların kendilerini yalnız bırakmadığını aktaran Güvenli, "ESTPS olarak bünyemizdeki yardım kuruluşları ile organize ettiğimiz yardım kampanyasıyla bugün itibarıyla 40'ıncı yardım tırındaki yardımlar ihtiyaç sahiplerine resmi görevlilerimizce ulaştırıldı. Oradaki kardeşlerimiz Suriye barış yurdu oluncaya kadar ihtiyaçlı olarak yaşamaya devam edeceklerdir." ifadelerini kullandı.

Güvenli, yardım kuruluşlarından İHH, Hayrat Vakfı, Deniz Feneri, Ebu İshak ve Vuslat Derneğinin bütün imkanları kullanarak Erzurum halkının ve iş adamlarının desteğini gördüğünü, bu yardımların devam edeceğini anlattı.

Yardımların çeşitli malzemelerden oluştuğuna işaret eden Güvenli, "Yardım malzemelerinin içerisinde 600 yatak, 250 tondan fazla un, 250 tondan fazla gıda, yaklaşık 20 bin koli giyim malzemesi ile 250 bin paket çocuk bezi ve çocuk ürünleri taşındı. Bizi mutlu eden Türkiye'nin her yerinden insani yardım malzemesi taşıyan binlerce tırın kardeşlerimizin imdadına yetişmiş olmasıdır. "

Güvenli, yardım kampanyasına destek olan kurumlar ile vatandaşlara teşekkür ederek, "Yardım faaliyetlerinde çalışan ve 50 gün boyunca yardım çadırında eksi 30 derece soğukta nöbet tutan yardım kuruluşlarımızın gençlerinden ve maddi manevi yardımlarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Erzurum Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title