Haberler

Erzurum'da Konut Mağdurlarına Umut Verildi

Erzurum'da ruhsat ve projesi olmadığı gerekçesiyle yapımı Büyükşehir Belediyesi tarafından durdurulan 2 bin konutluk 'New City' projesinde maket üzerinden daire alanlarla Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, 10 gün içinde şantiyeyi kurup inşaata başlayacağı sözü verdi.

Erzurum'da ruhsat ve projesi olmadığı gerekçesiyle yapımı Büyükşehir Belediyesi tarafından durdurulan 2 bin konutluk 'New City' projesinde maket üzerinden daire alanlarla Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, 10 gün içinde şantiyeyi kurup inşaata başlayacağı sözü verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Karadayı'nın birlikte yaptığı toplantıya mağdur olan 1000 kadar vatandaş katıldı. Başkan Mehmet Sekmen'in yaptığı konuşmada 'garanti' vermemesi mağdurları sinirlendirdi. "Hiçbirşey anlamadık. Paramıza ne olacak" diyen mağdurları Ahmet Metin Karadayı 10 gün içinde şantiyeyi kurup inşaatlara devam edeceğini bildirerek sakinleştirmeye çalıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Karadayı Mehmet Sekmen Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title