Haberler

Erzurum'da "En Hızlı Çay İçme Yarışması"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : "En Hızlı Çay İçme Yarışması" Çay içen vatandaşlardan görüntü Haber ajanslarının yarışması Erzurum'da, Çaykur Genel Müdürlüğünce "En Hızlı Çay İçme Yarışması" düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

"En Hızlı Çay İçme Yarışması"

Çay içen vatandaşlardan görüntü

Haber ajanslarının yarışması Erzurum'da, Çaykur Genel Müdürlüğünce "En Hızlı Çay İçme Yarışması" düzenlendi.

Havuzbaşı Kent Meydanı'nda düzenlenen yarışma, renkli görüntülere sahne oldu. Çaykur tırında kurulan platformda yapılan yarışmada, katılımcılardan 3 dakikada 4 bardak sıcak Türk çayını içmeleri istendi.

Sıcak çayları hızlı içmeye çalışan vatandaşlardan bazılarının gözlerinden yaş geldi. Verilen sürede çayları içmeyi başaranın çıkmadığı yarışmada, üçüncü bardağa geçebilenlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Basın mensuplarının da ayrı kategoride yarışmaya dahil edildiği etkinlikte, AA, TRT ve A Haber muhabir ile kameramanları, çayı en hızlı içmenin mücadelesini verdi. Mücadeleyi, verilen sürede üçüncü bardağa geçebilen TRT muhabiri Yavuz Şimşek kazandı.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumlarının tırıyla, Rize çayını tanıttıklarını söyledi.

Bu kapsamda değişik etkinlikler düzenlediklerini belirten Sütlüoğlu, şöyle konuştu:

"Hızlı çay içme yarışması da bu kapsamda yaptığımız etkinliklerden biri. Bu yarışmayı kazananlara değişik hediyelerimiz oluyor. Vatandaşın çaya ilgisini çekmek ve daha çok çay içmeyi teşvik etmek maksadıyla bu etkinliği düzenledik. Ayrıca büyük ekranlarda çayın nasıl toplandığını, hangi aşamalardan geçtiğini, özelliklerini ve Çaykur'un geçmişini tanıtıyoruz. Bu etkinlikler için birçok şehre gidiyoruz. Yaz boyu 5 aracımız hiç boş durmuyor, etkinlikten etkinliğe gidiyor."

Birçok yerden de davet aldıklarını anlatan Sütlüoğlu, "Özellikle festivallerde, insanların toplu bulunduğu yerlerde ve şehre yönelik etkinliklerde tırlarımız yerlerini alıyor ve tanıtımlarını yapıyor." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

İmdat Sütlüoğlu Erzurum Çaykur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title