Haberler

Erzurum'da 13 Asker Gözaltına Alındı

Erzurum’da Devlet Kurumlarına sızmış, FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca yapılmak istenilen darbe girişimi ile ilgili olarak elde edilen deliller ve yapılan araştırmalarda bu suça iştirak ettiği tespit edilen 13 asker gözaltına alındı.

Erzurum'da Devlet Kurumlarına sızmış, FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca yapılmak istenilen darbe girişimi ile ilgili olarak elde edilen deliller ve yapılan araştırmalarda bu suça iştirak ettiği tespit edilen 13 asker gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bölge Jandarma komutanlığından görevliler Kurmay Albay, Murat Koçak, Jandarma Muhabere Yarbay Yunus Buçkun, Jandarma Kurmay Binbaşı Murat Yılmaz, Jandarma Maliye Binbaşı Mehmet Karaman, 9. Kolordu Komutanlığı'ndan Hakim Üsteğmen Hüseyin Kulaber, Hakim Yüzbaşı Fahri Karakaya, Hakim Üsteğmen Sezai Zengin, Hakim Teğmen Revza Nur Güngör eşi Hakim Üsteğmen Fahrettin Güngör, Hakim Üsteğmen Kerim Dağ, Hakim Teğmen Veli Akcil, Hakim Üsteğmen İbrahim Yıldırım ve Tekman İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Kıdemli Başçavuş Ata Taner Susyal isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındığını haklarında adli tahkikatın devam ettiği belirtildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title