Haberler

    Ertuğrul Sağlam Genç Oyuncuların Performansından Memnun

    Ertuğrul Sağlam, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

    Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda 3-0 kazandıkları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin, "Bugünkü karşılaşmadan beklentilerimiz karşılık bularak ayrıldığımız için mutluyum" dedi.Sağlam, yaptığı açıklamada, kupadaki grup maçlarına iyi bir başlangıç yapamadıklarını hatırlattı.İyi bir mücadele ve oyunla gruptaki maçlarda ilk üç puanı kazanmayı hedeflediklerini ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:"Ligde çok fazla görev veremediğimiz arkadaşlarımızı da değerlendirmek ve bundan sonraki dönemle ilgili onları işin içine sokmayı hedefledik. Bugünkü karşılaşmadan beklentilerimiz karşılık bularak ayrıldığımız için mutluyum. Artık, bu maçı bir kenara bırakıp bizim için önemli olan Karabükspor maçını düşünmeliyiz. Bugün özellikle Onur, Kaan, Birol, Andaç, Erkut, Özgür, Hasan ve görev verdiğimiz arkadaşlarımız, sorumluluk alıp iyi mücadele ortayı koydu. Bundan sonraki dönemde performanslarını artırıp oynayan birer futbolcu olmalarını istiyoruz." DİYARBAKIR CEPHESİDiyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise kendileri için bir test maçı olduğunu bildirdi.Maçta eksikliklerini gördüklerini anlatan Demirbakan, şunları söyledi:"Futbolcularımızda bir endişe ve tedirginlik vardı, onu atamadık. İlk yarıda rakip kaleye gidemedik. İkinci devre biraz daha toparlandık. Eskişehirspor iyi oynadı. Onları tebrik ediyorum. Eskişehirspor'un oyunu gerçekten iyiydi. Sahanın her yerini kapattılar. İlk gol bizim yanlışımızdan oldu. Duran toptan bir gol yedik. İkinci devre bazı şeyleri değiştirdik."

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Büyükşehir Belediyespor Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Diyarbakır Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title